reklama

Brzuszki lipcówek :)

Wszystkie mamuśki super,
Bluzki fajowe ;-)
Ola jaki śliczny pępuś :-)
Mówicie o wieku i wyglądzie ciała,ja 7 maja skończyłam 37 lat,więc za progiem 40tka czeka :-P,rzeczywiście widać troszkę różnicę w wyglądzie skóry,przede wszystkim elastyczność i napięcie już nie takie,ale co jest wielkim plusem jestem bardziej świadoma swojego ciała i nie przywiązuje aż tak dużej uwagi co do wyglądu,no i wiadomo 4 ciąże(szczególnie późne) zostawia swój ślad chocby nie wiem jak się o siebie dbalo,na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj Kasiulka wiem, ze jest ok :) Nie jest tak, ze mi sie nie podoba! Podoba mi sie :) bałam die, ze bedzie większy ;p
Bardziej mysle o tym co bedzie po ciazy wlasnie ze wzgledu na ta fałdkę, ktora zawsze miałam i na geny- moja babcia nie ma rozstępów, ale moja mama jeden na drugim.
Zawsze nawrt jak cos tam ćwiczyłam, to z ta fałdką miałam problem. Ale za rok 30., to moge sobie uzbierać na jakis zabieg z zakresu medycyny estetycznej [emoji23][emoji23][emoji23]
No i nie cieszy mnie fakt dodatkowych cm w udach :D ale istnieje duża szansa, ze to mi szybko zleci po porodzie. Woda głownie pewnie, a jak tłuszcz, to wiecej spacerów, dietka i tez jakos pójdzie ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hehehe wiem cos o tym. Jak pisze z moja przyjaciolka, to juz tak przywykła, ze rozumie nawet jK nie poprawie [emoji23]

Kurczę to duża masz rozbieżność pomiedzy pępkiem a pasem! :) ale malutki brzuch :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziwny jest ten słownik. Chyba go aż wyłączne, jeśli się da.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

A ja pierwszy raz takie foto z twarzą i w ubraniu dodam :-) :) 31 tydz , + 7 kg . Heh, pępek jaki guzik .
20170523_143619.jpg

Załączniki

• 20170523_143619.jpg
    20170523_143619.jpg
    811,7 KB · Wyświetleń: 652
reklama
Liluli - jaki maluszek! [emoji3]. Dobrze, że dałaś zdjęcie z boku, bo z przodu to prawie go widać nie było [emoji6]

Ola - a idź Ty marudo [emoji14]. Każdej z nas brzuszek jeszcze pójdzie w dół [emoji6]

Morela - no Kochana - jak widać jesteś gotowa na podbój świata [emoji3]. Super wyglądasz [emoji106][emoji3]
Też cierpię na małą ilość koszulek, w których czuję się komfortowo [emoji19].

Chybra - no witaj [emoji3]. Te Twoje włosy [emoji7][emoji7][emoji7].
Kurcze... W sukience jakoś taka mniejsza brzuszkowo jesteś [emoji3], i rzeczywiście z pępka zrobił się guziczek... Albo wentylek [emoji4][emoji6].

Tea - spóźnione - wszystkiego najnajnajlepszego Kochana [emoji8][emoji8][emoji8].

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry