reklama

Brzuszki lipcówek :)

reklama
Lilith ja też lubię na golasa :) zimą jednak na górę coś zakładam bo nam wrażliwy kark. Męża też nauczyłam spać bez dołu :) ale bez koszulki nawet latem będzie następnego dnia poskrecany. Teraz mamy konflikt bo ja co wstanę to okno otwieram, a on zamyka bo jest cieplolubny.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

1496231476-aaaaaa.jpeg

35. Jeszvze tylko 5 tygodni! [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wrzucam fote brzuszka z przymierzalni H&M gdyby któraś jednak coś dla siebie kupowała to sukienka zwykła nie ciążowa za 39,90zl minus 20% z okazji promocji:p

34+2 tc / +9kg / 104 cm w pepku :-)

1496232281-aaaaaa.jpeg

A fote w przymierzalni zrobiłam żeby wysłać do akceptacji mojemu mezowi, nie robię sobie selfie w każdym sklepie [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Coralic - słodko [emoji7]

Pumelova - namowilas mnie na sukienkę. Wczoraj przeglądałam stronę hm i też zwróciłam na nią uwagę [emoji6]. Ślicznie wyglądasz [emoji7]

Morela - czadowe te zdjęcia z różnych perspektyw [emoji3][emoji7]

Coralic - słodko [emoji7]

Pumelova - namowilas mnie na sukienkę. Wczoraj przeglądałam stronę hm i też zwróciłam na nią uwagę [emoji6]. Ślicznie wyglądasz [emoji7]

Morela - czadowe te zdjęcia z różnych perspektyw [emoji3][emoji7]
Dzieki, tylko pamiętaj że to nie ciążowa tylko zwykła! Ciążowa jest chyba za 70zl:/ A ta za 40 no co za niesprawiedliwosc:p

Morela dobre haha

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ehhh a ja byłam dzis w hm i kupiłam tylko majtki [emoji23]

A ta sukienka tylko w paski? Czy w rożnych kolorach? Ja jakos nie lubie pasków :)
Ale kochana, jakie Ty masz ładne nogi!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry