Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam jeden tatuaż na razie, po pierwszej ciąży sobie zrobiłam, już mam koncepcję na dwa kolejne A brzuszek 16 tyg, w sumie nie zauważyłam kiedy tak urósł.
Ilka ślicznotko malusi Teoj brzusio
Chybra bo tak to jest długi czas nie czuje sie tego brzuszka nawet jak wystaje (tak jak mi) dopiero w lustrze ooooo kurczę jaki duży , ale Twój na razie malutki i bardzo foremny
Mmmm Brzuszniki piekne! [emoji7]
Bylam dzis w sklepie z moimi sukienkami, przymierzam i co ja pacze? Dzidzius sie ukazal! Nareszcie[emoji1]W zwiazku z tym trzasnelam sobie selfie!!
16+3
Witamy w kolejnym tygodniu!
Z rana, ale po śniadaniu
Wg jednej aplikacji 18tc wg drugiej 19... druga lepiej przewiduje dni porodu. Ale liczy zaczęty tydzien chyba. Wiec jutro wg niej tez bedzie 19, a w pierwszej 18+1.
Tak czy siak 5 miesiac
Widac ogromna roznice jesli chodzi o brzuch w stosunku do przed ciazy. No a na plusie ~3kg.
Niestety w biodrach i udach tez wiecej :/ trzeba poćwiczyć