Hej, wiem,ze moze to nie watek i temat akurat na tym forum bo jest to bardziej forum na temat ciazy,dzieci ale pewnie jestescie bardziej doświadczone o tematy z facetami, starsze i mam nadzieje,ze jako starsze kolezanki znajdziecie troche czasu,bez oceniania na przeczytanie i doradzenie zwracam sie do was dziewczyny z porada bo moja glowa juz nie wie jak i co myslec o tym. Zaczne od tego ze w lipcu zerwal ze mna chlopak, z ktorym bylam 6 lat (zerwanie bylo z jego inicjatywa ale glownie przeze mnie bo mialam problem z glowa, natretnymi myslami o innych chlopakach,meczylam go, dawal mi bardzo duzo szans) bardzo przezylam to zerwanie, cierpialam bylam u psychologa psychiatry-w koncu stanelam na nogi jakos. W grudniu dostalam od niego sms, ze za mna teskni strasznie, olalam to on w styczniu napisal znowu czy wszystko u mnie w porzadku, odpisalam po kilku dniach cos tam popisalismy, pisal ze cieszy sie,ze jestem szczesliwa, przepraszal za tego sms wczesniejszego,ze nie powinien bo on z kims jest i ja z kims jestem ale,ze ciagle ma mnie w glowie jak juz cos dopytywalam to,ze mniejsza blabla. Niby sie mu z ta nowa uklada bo tak pisal, ze wie ze wszystko szybko sie potoczylo,ze on kogos poznal nowego i ja ale ze wspomnienia i mysli trzymaja sie do teraz. Zapytalam czy kocha ta dziewczyne to odpowiedzial tylko skad to pytanie, finalnie na nie nie odpowiedzial, odpisal "to samo pytanie moge Ci zadac". Nastepnego dnia zapytal od kiedy z nim jestem jesli moze spytac odpisalam ,zyczyl mi szczescia i ze super to napisalam,ze tez mu życzę szczescia. Po jakims czasie zapytal czy pracuje tam gdzie pracuje, odpisalam to juz nie odpisal. ja napisalam pierwsza po kilku dniach, ze tesknie za nim odpisal, czy za nim czy za wspomnieniami odpisalam ze ogolnie za nim, napisal ze tez teskni. Popisalismy troche i napisal,ze nadal ma wyrzuty sumienia,ze tak to wygladalo, ze nie doszlismy do porozumienia, ze czasu nie cofniemy, wspomnienia tez ma. Zapytalam czy jest szczesliwy to odpisal, ze szczerze mowiac z jednej strony tak ale z drugiej strony caly czas ma w glowie to co bylo i go to meczy.
No nie wiem co o tym myslec, strasznie pomieszane w glowie mam… skoro jest szczesliwy to po co miesza mi tak w glowie.. wiem,ze zle robie bo jestem z kims ale jednak no samo to wyszlo wiec prosze o nie ocenianie tego.. generalnie odpisuje mi po kilku dniach popiszemy cos dluzej i potem cisza.
No nie wiem co o tym myslec, strasznie pomieszane w glowie mam… skoro jest szczesliwy to po co miesza mi tak w glowie.. wiem,ze zle robie bo jestem z kims ale jednak no samo to wyszlo wiec prosze o nie ocenianie tego.. generalnie odpisuje mi po kilku dniach popiszemy cos dluzej i potem cisza.