Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wszystkim dziewuchom wszystkiego gratuluję...zabków nowych,zdrowych uszu und so weiter...
wesolutka powodzenia...
mam pytanko...Kiniuśka ma jedno oczko normalne,a drugie hmm...nawet nie wiem jak to opisac dolna powieka jak jest i na niej rzęski...to Kiniuśka ma jakby zupełnie schowane te rzęski,bo nacodzi na nie fałdek skóry,który jest pod powieką jakby...wiadomo jak??????????
pytałam o to p.pedistrę to mi przepisała krople na oczko,jakby ropialo...ale kurdele bele po co krople jak nie ropieje???a ona nic nie widzi????no to kurde nie wydaje mi się normalne,bo jak patrzy w dół to ten fsłdek skóry aż na oczko jej nachodzi...schizuję????

. Nie szczepiłam jej, to fakt, ale też nie sądziłam, że po 3 miesiącach przedszkola sobie taką wirusówkę przyniesie
. Jutro idziemy do lekarki, po potwierdzenie diagnozy. Wysypało ją pierwszy raz wczoraj, takie małe punkciki( 3 sztuki) na głowce i czole, a dzisiaj to już mamy wszędzie po trochu, no i doszła temperatura (38,5):-
) - załapała ospę w ciąży - to był stres ....czy z dzieckiem OK