Ja z kolei mam dwójkę chłopców. Starszy Oliwierek ma 2 latka i 8 miesiecy a ile waży? Gdy skończył roczek miał ok 13 kg, gdy skońćzył 2 latka nadal ok 13 kg nie muszę dodawać że mizernie z jego jedzeniem. Od kiedy skońćzył 2 latka praktycznie potrafi wogóle nie jeść przez kilka dni, po czym przyjdzie taki dzień kiedy cały czas coś wcina ciesze się strasznie po czym znów nic...Na dzień dzisiejszy ma nadal ok 13 kg ale jest przy tym wyssssoki w stosunku do swoich rówieśników. Nie mam pojęcia ile mieży, gdyz jest strasznie ruchliwym i pogodnym dzieckiem. Stanie przy ścianie nieruchomo graniczyło by z cudem, więc nie ma szans na zmierzenie w każdym razie nosi ubranka na 110cm. Wygląda naprawdę strasznie chudo choć brzuszek ma zaokrąglony co mnie dziwi to każde żebro mu widać to samo jest z kręgami. Jestem po prostu załamana czym on zyje skoro nie je. Jutro idziemy na badania ogólne...morfologia, mocz, ob po wynikach zobaczymy co dalej.
Z kolei drógi synek Amadeuszek ma prawie 10 miesięcy nie mam pojęcia ile waży dowiem się w tym tygodniu na wizycie kontrolnej, ale spust ma niezły do jedzenia. Nie jest otyły, raczej szczupły zreszta tak każdy mói jak go widzi, ale w porównaniu do Oliwierka ma duuuużo ciałka. Dodam ze ja i mąż też jesteśmy drobni. Amadeuszkiem sie nie ma co martwić taka ma urodę jak i my przy czym ślicznie wygląda i ładnie je i jest 100% zdrowy, ale Oliwierek spędza nam sen z powiek...