zamknięte, przyszły już i brzydko pachniały po 2 dniach od otwarcia, że tak to ujmęOsz kurcze! Ja kupiłam duży zapas i sobie leżą, bo była promocja na prime day na Amazonie. Spleśniały Ci już otwarte czy te jeszcze zamknięte nieużywane?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zamknięte, przyszły już i brzydko pachniały po 2 dniach od otwarcia, że tak to ujmęOsz kurcze! Ja kupiłam duży zapas i sobie leżą, bo była promocja na prime day na Amazonie. Spleśniały Ci już otwarte czy te jeszcze zamknięte nieużywane?
Och mam nadzieję, że moje będą w lepszym stanie. Też trzymam w szafie, w dotyku opakowania są wręcz zimne.zamknięte, przyszły już i brzydko pachniały po 2 dniach od otwarcia, że tak to ujmęzwróciliśmy odrazu (allegro) nawet oddałam im te otwarte, które zdążyliśmy trochę zużyć dopóki ten zapach nie wyszedł
a nie były w ciepłym, wręcz trzymam je zawsze w komodzie/szafie bo spodziewałam się tego po komentarzach kiedyś na allegro.
ja czekam do września i do nich wracam, 5miesiecy było ok, tylko że tym razem zmienialiśmy sprzedawcę i się trafiłoOch mam nadzieję, że moje będą w lepszym stanie. Też trzymam w szafie, w dotyku opakowania są wręcz zimne.