zamknięte, przyszły już i brzydko pachniały po 2 dniach od otwarcia, że tak to ujmęOsz kurcze! Ja kupiłam duży zapas i sobie leżą, bo była promocja na prime day na Amazonie. Spleśniały Ci już otwarte czy te jeszcze zamknięte nieużywane?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zamknięte, przyszły już i brzydko pachniały po 2 dniach od otwarcia, że tak to ujmęOsz kurcze! Ja kupiłam duży zapas i sobie leżą, bo była promocja na prime day na Amazonie. Spleśniały Ci już otwarte czy te jeszcze zamknięte nieużywane?
Och mam nadzieję, że moje będą w lepszym stanie. Też trzymam w szafie, w dotyku opakowania są wręcz zimne.zamknięte, przyszły już i brzydko pachniały po 2 dniach od otwarcia, że tak to ujmęzwróciliśmy odrazu (allegro) nawet oddałam im te otwarte, które zdążyliśmy trochę zużyć dopóki ten zapach nie wyszedł
a nie były w ciepłym, wręcz trzymam je zawsze w komodzie/szafie bo spodziewałam się tego po komentarzach kiedyś na allegro.
ja czekam do września i do nich wracam, 5miesiecy było ok, tylko że tym razem zmienialiśmy sprzedawcę i się trafiłoOch mam nadzieję, że moje będą w lepszym stanie. Też trzymam w szafie, w dotyku opakowania są wręcz zimne.