Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Osz kurcze! Ja kupiłam duży zapas i sobie leżą, bo była promocja na prime day na Amazonie. Spleśniały Ci już otwarte czy te jeszcze zamknięte nieużywane?
zamknięte, przyszły już i brzydko pachniały po 2 dniach od otwarcia, że tak to ujmę zwróciliśmy odrazu (allegro) nawet oddałam im te otwarte, które zdążyliśmy trochę zużyć dopóki ten zapach nie wyszedł a nie były w ciepłym, wręcz trzymam je zawsze w komodzie/szafie bo spodziewałam się tego po komentarzach kiedyś na allegro.
zamknięte, przyszły już i brzydko pachniały po 2 dniach od otwarcia, że tak to ujmę zwróciliśmy odrazu (allegro) nawet oddałam im te otwarte, które zdążyliśmy trochę zużyć dopóki ten zapach nie wyszedł a nie były w ciepłym, wręcz trzymam je zawsze w komodzie/szafie bo spodziewałam się tego po komentarzach kiedyś na allegro.