Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja tez nie biore dziekanatki wszystko przemyslalam i nie chce miec roku w plecy ale tak jak pisalyscie pojde pogadam z wykladowcami ze we wrzesniu mam poród więc nie dam rady wrócić od zaru w pazdzierniku pewnie dopiero w listopadzie ale wszystko nadrobie![]()
dasz radę spokojnieJa rodzę w październiku, więc mam podobną sytuację. Też będę rozmawiać z wykładowcami, że wrócę trochę po ponad miesiącu (mam nadzieję). Na szczęście to będzie 5 rok więc nie powinno być wiele zajęć.
Dawno mnie tutaj nie byłoale miałam egzaminy sesję, postanowiłam pozaliczać, a od października powtórzyć rok od początku. Dlaczego? Jestem na geografii, mamy wyjazdy terenowe dwa a do tego w terenie w miejscu zamieszkania. Ostatni wyjazd miałabym we wrześniu i wiadomo, że nie dałabym rady, a teraz też mdłości mam czasami straszne i nie widzę siebie biegającej po wydmach. Niby mogę wziąć warunek, ale wiąże to się z kosztami. No i z dojazdem, gdy wyprowadzę się od rodziców będę miała kiepski dojazd na uczelnię, a wiadomo jak to później będzie z wózkiem i w pksie jakoś nie mam ochoty się telepać. Może wiecie jak to jest, jeśli złożę podanie o powtórzenie roku, to przepiszą mi oceny od razu czy muszę biegać za wykładowcami aby uzupełnić od nowa indeks?
Czuję się dobrze, ale mdliJestem w 10 tyg. ale ten czas leci, a nie dawno się dowiedziałam
Planuję z Moim zamieszkać, ale najpierw mały remoncik
Nie mogę się już doczekać