Dziewczyny zapraszam tu
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...wosci-obawy-i-inne-pytania-51835/index92.html Tu jest nas sporo

Każda z nas dopiero co urodziła. Wszelkie akcje tu są omawiane. Każda wątpliwość, chwile załamki. Fajna paczka tam się tworzy
Weronikazzz ja niby byłam przygotowana na nadejście dziecka, nie mogłam się doczekać w końcu na własne życzenie poszłam po skierowanie na CC, bo chciałam ją mieć na Wigilię w domu

) Ale życie pokazało, że nigdy nie ma odpowiedniego momentu na dziecko. 1 dzień po jej narodzinach dowiedziałam się, że za kilkanaście dni mój mąż ma jechać 500km od nas do szkoły. Dowiedział się dosłownie kilka godzin po narodzinach Małej. Mieliśmy przez wszystko przechodzić razem tym czasem wyszło inaczej.
Powiem tylko tyle. Nikt i nic już w życiu nie będzie tak ważne jak to dziecko, które nosisz w sobie. Nikt i nic mu nie dorówna, dla Ciebie zawsze będzie najlepsze, najpiękniejsze i najmądrzejsze, jakie by nie było zawsze będzie naj. Odkąd Nina jest na świecie codziennie towarzyszy mi myśl, żeby była zdrowa, żeby już jej nic nie bolało, żeby przespała noc, cały czas myślę o niej i o tym by jej było dobrze, by była bezpieczna, nawet jak wychodzę z domu i jest pod opieką babci czy wuja, cały czas jestem myślami przy niej. To jest codzienna troska, zupełnie coś innego niż troska o męża czy o siebie. Wszystko jest mniej ważne. Tego nie da się opisać. To się rodzi w kobiecie, takie uczucie, poczucie obowiązku i miłości. Ta miłość do brzuszka to jest nic w porównaniu jaka miłość zalewa człowieka jak zobaczy i dotknie 1 raz.
Macierzyństwo nie jest kolorowe. Ryczałam tu na forum nie raz. Waliłam w poduszki z bezsilności, ze zmęczenia, gdy miałam gorączkę a Ninę bolało ucho... Gdy nie wiedziałam jak jej pomóc a dzień dnia przez 2 tygodnie miała takie kolki, że po 7 h ją nosiłam i wyłam razem z nią. Nie każdemu trafia się bezproblemowe dziecko. Trzeba mieć cierpliwość i pokorę. A jak się jej nie ma to można się wszystkiego nauczyć.
O i że tak wtrącę-mam do sprzedania nowy
http://www.carters.com/carters/Cudd...html?cgid=carters-home-neutral-furniture-gear bujak firmy Carter's. Taki tylko, że różowy i z 3ma zabawkami. Gdyby ktoś był chętny to chętnie sprzedam, bo mam jeszcze 2, które użytkuje moja córka.