benfica
Fanka BB :)
mychunia to super, że prenatalne ładnie wyszło
a listopad to fajny miesiąc 
mamaTomeczka mój małż zakupił właśnie wczoraj komplet bodziaków w Biedronce, ja przy Gabrysiu u nich też kupowałam i naprawdę są niezłej jakości i dobrze się sprawowały
podobno są też jakieś bluzki dla ciężarnych, muszę iść zobaczyć, bo wczoraj to naprawdę nie miałam co założyć...
moje bluzki są zbyt wąskie na ten brzuchol... może chociaż ze 2 sobie kupię, bo mimo, że to już końcówka, to przecież w czymś chodzić muszę... 
natkusia u Ciebie też już ładne tygodnie, wytrzymasz :* a jak Twoi radzą sobie jak jesteś w szpitalu?
madziulek Stasio już spory
fajnie, że wszystko u Was dobrze :*
mycha ja Ci powiem, że nie pamiętam, żeby przy Gabrysiu tak mnie wszystko ciągnęło... jasne, że czułam pachwiny, jak mi na szyjkę napiera, ale teraz to jest znacznie silniejsze... a nie sądzę, że Grześ jest większy... zresztą on w porównaniu do Gabrysia to teraz jest wyżej, więc może przy kolejnej ciąży człek jakiś bardziej wrażliwy
malus ja zdecydowanie wolę jak jest zimno...
na dworze sapię jakbym miała ze 30kg nadwagi...
Gabrysia urodziłam w lutym i wolałam ubierać się w warstwy ubrań i zimową kurtkę, niż jak teraz łazić w upale... a nic mi nie puchnie, więc i tak mam ten komfort... 
iwo a te kolejne badania, to jakieś potwierdzenie diagnozy czy coś więcej będą sprawdzać? Doczytałam, co napisałaś dalej :* to trzymajcie się :*
cyntia Adrian to jakiś akrobata
wysportowany będzie chyba, więc akurat pod tatę
ja przy Gabrysiu miałam rozwarcie ale trochę później i nie wiem, z której strony...
agamemnon ja tyłek ćwiczyłam jeszcze chyba na początku kwietnia, ale teraz to już nie mam siły... zresztą za bardzo mnie później wszystko ciągnąć zaczęło... ale wiesz, wolałabym taki jak u murzynki niż taki jak mi się teraz zrobił - jak u starej pani
nie mogę się doczekać, kiedy ciężarki wyciągnę z szafy... 
phoebe to daj znać po usg
&&&&&&& brzuch wieczorem robi się taki twardy po intensywnym dniu, bo to jest taka reakcja macicy - tak jakby jej emocje z dnia puszczały
ja brałam na to spasmolinę, nie wiem, co jest u Was, ale może pogadaj z lekarzem/położną?
Cześć
My wczoraj cały dzień byliśmy w biegu, dziś wszystko wraca do normy. Zaraz robię pranko, bo dostałam jeszcze trochę ciuszków od koleżanki i zapomniałam wyprać kocyka...
i zaraz mykam do Biedronki zobaczyć te bluzki dla ciężarówek 
a listopad to fajny miesiąc 
mamaTomeczka mój małż zakupił właśnie wczoraj komplet bodziaków w Biedronce, ja przy Gabrysiu u nich też kupowałam i naprawdę są niezłej jakości i dobrze się sprawowały
podobno są też jakieś bluzki dla ciężarnych, muszę iść zobaczyć, bo wczoraj to naprawdę nie miałam co założyć...
moje bluzki są zbyt wąskie na ten brzuchol... może chociaż ze 2 sobie kupię, bo mimo, że to już końcówka, to przecież w czymś chodzić muszę... 
natkusia u Ciebie też już ładne tygodnie, wytrzymasz :* a jak Twoi radzą sobie jak jesteś w szpitalu?
madziulek Stasio już spory
fajnie, że wszystko u Was dobrze :*mycha ja Ci powiem, że nie pamiętam, żeby przy Gabrysiu tak mnie wszystko ciągnęło... jasne, że czułam pachwiny, jak mi na szyjkę napiera, ale teraz to jest znacznie silniejsze... a nie sądzę, że Grześ jest większy... zresztą on w porównaniu do Gabrysia to teraz jest wyżej, więc może przy kolejnej ciąży człek jakiś bardziej wrażliwy

malus ja zdecydowanie wolę jak jest zimno...
na dworze sapię jakbym miała ze 30kg nadwagi...
Gabrysia urodziłam w lutym i wolałam ubierać się w warstwy ubrań i zimową kurtkę, niż jak teraz łazić w upale... a nic mi nie puchnie, więc i tak mam ten komfort... 
iwo a te kolejne badania, to jakieś potwierdzenie diagnozy czy coś więcej będą sprawdzać? Doczytałam, co napisałaś dalej :* to trzymajcie się :*
cyntia Adrian to jakiś akrobata
wysportowany będzie chyba, więc akurat pod tatę
ja przy Gabrysiu miałam rozwarcie ale trochę później i nie wiem, z której strony...agamemnon ja tyłek ćwiczyłam jeszcze chyba na początku kwietnia, ale teraz to już nie mam siły... zresztą za bardzo mnie później wszystko ciągnąć zaczęło... ale wiesz, wolałabym taki jak u murzynki niż taki jak mi się teraz zrobił - jak u starej pani
nie mogę się doczekać, kiedy ciężarki wyciągnę z szafy... 
phoebe to daj znać po usg
&&&&&&& brzuch wieczorem robi się taki twardy po intensywnym dniu, bo to jest taka reakcja macicy - tak jakby jej emocje z dnia puszczały
ja brałam na to spasmolinę, nie wiem, co jest u Was, ale może pogadaj z lekarzem/położną?Cześć

My wczoraj cały dzień byliśmy w biegu, dziś wszystko wraca do normy. Zaraz robię pranko, bo dostałam jeszcze trochę ciuszków od koleżanki i zapomniałam wyprać kocyka...
i zaraz mykam do Biedronki zobaczyć te bluzki dla ciężarówek
Ostatnia edycja:

na nic się zdaje odkurzanie
wkurzają mnie okropnie, a jeszcze przy dzisiejszym wietrze im się dobrze lata
!!!!!!!!! a co tam rozpakowuj sie, pogoda piękna to co bedziesz się kisić w dwupaku