• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża

Czekooolada

Początkująca w BB
Witam mam takie pytanie bo nie mogę nigdzie znaleźć wątku, czy ustepujacy ból piersi przed okresem oraz jego brak wyklucza ciążę?czy jest tu jakaś mama która tak miała . Zastanawiam.się czy iść po test czy nadal czekać....

reklama
Rozwiązanie
Mnie bolały tak jak na okres czyli standard 😁 zrobiłam test bo okres się spóźniał i wyszły dwie kreski . Dopiero później piersi zaczęły bardziej bolec i stały się większe . Polecam zrobić test .
Witam mam takie pytanie bo nie mogę nigdzie znaleźć wątku, czy ustepujacy ból piersi przed okresem oraz jego brak wyklucza ciążę?czy jest tu jakaś mama która tak miała . Zastanawiam.się czy iść po test czy nadal czekać....
Mnie nie bolaly wcale. Teraz 5 tydzien. Dowiedzialam sie o ciazy 4 dni przed okresem. Czekam tylko az sie bol piersi zacznie ale nie jest regulą ze bolą. Jedno co to mialam meega duzo sluzu i wciaz go duzo jest to mi dalo do myslenia😊

reklama
A nie myślałaś żeby iść na monitoring cyklu, zbadać hormony w odpowiedniej fazie aby sprawdzić jak funkcjonuje Twój cykl?
Nie , robiłam test dziś jak wstałam negatyw... okresu nadal brak ,ale ciągle zastanawiam się co to było dwa dni temu ten śluz z krwia. Możliwe że dopiero było zagniezdzenie i test tego nie wykryje?
... moje cykle nie są regularne raz co 30 dni a raz co 34 ..

Nie , robiłam test dziś jak wstałam negatyw... okresu nadal brak ,ale ciągle zastanawiam się co to było dwa dni temu ten śluz z krwia. Możliwe że dopiero było zagniezdzenie i test tego nie wykryje?
... moje cykle nie są regularne raz co 30 dni a raz co 34 ..
Lub nawet możliwa owulacja teraz zamiast okresu ?...Ktoś tak z was miał kiedy kolwiek. Bo śluz to nie jest gęsty jak zazwyczaj tylko taki bardziej przezroczyty. A pewnie już powariowalam i zaraz okres nadejdzie jak zwykle.

reklama
Mnie bolały tak jak na okres czyli standard 😁 zrobiłam test bo okres się spóźniał i wyszły dwie kreski . Dopiero później piersi zaczęły bardziej bolec i stały się większe . Polecam zrobić test .

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry