• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża?

Witam. Jutro zaczynam 6 tydzień ciąży, tak bynajmniej wynika z testu ciążowego. W mieszkam w UK i do 12 tyg nic nie badają. Martwię się trochę czy oby napewno jestem w tej ciąży bo nie mam żadnych objawów prócz brak@.2 poprzednie ciąży pokazały mi objawy jak wymioty czy szybko rosnące piersi. A tu jedynie mam miękkie i lekko bolesne sutki jak przed @brak apetytu, obawiam się już najgorszego ze może być torbiel czy rąk bo już też czytałam że test wychodzi pozytywny. W miałam zrobione 4 testy z różnych firm każdy był pozytywny.

reklama
Hej ja tez mieszkam w UK, zadzwoń do GP powiedz ze masz bóle i krwawienie , że to 6 tydzień, ja tak zrobiłam bo bardzo bałam się że coś jest nie tak , GP w ten sam dzień umówił mnie do early pregnancy clinic , zrobili mi usg betę oraz powtarzali betę co 48godz 3 razy oby sprawdzić przyrost , powodzenia ,dać znać czy udało Ci się dostać na scan ☺

Hej ja tez mieszkam w UK, zadzwoń do GP powiedz ze masz bóle i krwawienie , że to 6 tydzień, ja tak zrobiłam bo bardzo bałam się że coś jest nie tak , GP w ten sam dzień umówił mnie do early pregnancy clinic , zrobili mi usg betę oraz powtarzali betę co 48godz 3 razy oby sprawdzić przyrost , powodzenia ,dać znać czy udało Ci się dostać na scan ☺
Umówiłam się już prywatnie na skan ale dopiero15tego lutego wcześnie nie dało rady.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry