P
popo666
Gość
5 lub 4 tydzien uczucie mokrej bielizny jeszcze bez potwierdzenia pecherzyka czy to normalne ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@aniaslu 10 taki sam post
Proszę o usunięcie tego troll
Odpowiedziałam ci dwa razy na twoje pytanie w poprzednim wątku.Nie musisz się chwalić ze umiesz liczyć do 10po to jest ta strona żeby się podpytać nie uzyskałam odpowiedzi .Trollem się urodziłaś
![]()
Raz się odniosłam faktycznie .I nie kochana jeśli Ci ilość pytan nie odpowiada to nie czytaj i nie odpowiadaj po co jakim masz w tym cel ?Odpowiedziałam ci dwa razy na twoje pytanie w poprzednim wątku.
Bardzo brzydko odnosisz się do wszystkich i tworzysz po kilka wątków, w których pytasz o to samo. Naprawdę wszyscy widzą Twoje posty, nie trzeba ich powielać.
@aniaslu Prosimy o interwencję w sprawie tej pani.@anisalu
Raz się odniosłam faktycznie .I nie kochana jeśli Ci ilość pytan nie odpowiada to nie czytaj i nie odpowiadaj po co jakim masz w tym cel ?
Więc kolejny raz odpowiadam ci: tak, uczucie mokrych majtek w ciąży jest normalne.Nie musisz się chwalić ze umiesz liczyć do 10po to jest ta strona żeby się podpytać nie uzyskałam odpowiedzi .Trollem się urodziłaś
![]()