Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobra może ja jestem dziwna ok ale po cc to dopiero doszłam do siebie po połoguTak. Dziwi mnie ze ktoś jeszcze tego nie wie.
Myślę że to bardzo indywidualna sprawa.Dobra może ja jestem dziwna ok ale po cc to dopiero doszłam do siebie po połogu
Witam w klubie. Tez zatem jestem dziwna, bo nie uprawialam i teraz tez nie zamierzam uprawiac seksu w czasie pologuDobra może ja jestem dziwna ok ale po cc to dopiero doszłam do siebie po połogu

To cos innego. Jesli organizm jest gotowy, no i sie nie krwawi- ale to jest moj warunek konieczny zaznaczam, to pewnie, ze nie ma co sobie odmawiac. Jednak kolezanka krwawila.Ja się kochałam z mężem jakies cztery tygodnie po porodzie po prostu mój okres krwawienia trwał tylko kilka dni ze względu na intensywny krwawienie przez kilka godzin po porodzie... z leciało co chciało i było ok... po co sobie odbierac tej przyjemnoslści jeśli wszystko jest ok...