Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj.Witam. Czy miała któraś z Was doczynienia z testem ciazowym domowym krwi?? typu BABYCHECK?
Jest taki, ciążowy z krwi. Nakłucie się robi w palec, sprawdza poziom hormonu we krwi, na logikę powinien być czulszy niż ten z moczu.Witaj.
Domowy z krwi ??
Pierwsze słyszę.
Ale Jak z krwi ?? Może wyciskać się z palca jak do badania cukru.
A jak jest ?Jest taki, ciążowy z krwi. Nakłucie się robi w palec, sprawdza poziom hormonu we krwi, na logikę powinien być czulszy niż ten z moczu.
Wystarczy wpisać to w Google. Są dostępne przez internet, nawet w ziko aptece, kosztują koło 2 dych. Nie stosowałam.A jak jest ?
Stosowalas już taki?
A są dostępne w aptece normalnie?
Akurat tego nie wiedziałam, ale to może dopracują jeszczeTutaj na forum dziewczyny robiły i podobno daje fałszywe wyniki pozytywne. Prawie każdej pokazywał pozytyw, a w ciąży nie były po wykonaniu Beta hcg w laboratorium.
Akurat tego nie wiedziałam, ale to może dopracują jeszczeciekawe, czy to tak jak czasami testy owu pokazują ciążę bo nie rozróżniają podjednostek hormonu bHCG i LH
![]()
Całkiem niedawno robiłam test owu dla hecy, chciałam sprawdzić czy pokaże kreskę, pojawiła się migiemPewnie coś na tej zasadzie. Mi owulacyjny tez pokazywał ciążę![]()