reklama
alex.nikita
SIERPNIUFKA DUBELTUFKA
Hello :-)
Moje chlopaki tez mialy czkawke, nie wynikala z zimna. Polozna powiedziala mi, ze to normalne u maluchow, i ze nie jest to dla nich nieprzyjemne jak dla doroslych.
Moje chlopaki tez mialy czkawke, nie wynikala z zimna. Polozna powiedziala mi, ze to normalne u maluchow, i ze nie jest to dla nich nieprzyjemne jak dla doroslych.
ciemieniuchę czy ciemiączko ?????Czy macie jakieś metody na czkawkę? Ja wyczytałam, że dobrze jest założyć czapeczkę żeby ogrzać ciemieniuche. Czasem pomaga. Ale może co innego też jest?
u nas nic nie działa, samo przechodzi
ciemieniuchę czy ciemiączko ?????Czy macie jakieś metody na czkawkę? Ja wyczytałam, że dobrze jest założyć czapeczkę żeby ogrzać ciemieniuche. Czasem pomaga. Ale może co innego też jest?
u nas nic nie działa, samo przechodzi
Przepraszam
Nieska
Początkująca w BB
Ja znów boje się że jak podam jej cycka jak ma czkawkę to się zakrztusi a ja spanikuje
natomiast położna w szpitalu kazała przytrzymać pionowo i wtedy przechodziło tzn w szpitalu, a w domu nie zawsze, dlatego kłade mała na boczku w razie gdyby miało jej się ulać podczas tej czkawki i po jakimś czasie samo przechodzi.
reklama
Bestyja :P
Administrator
a może spytajcie o czkawkę i ulewanie Gosi Boreckiej douli
( odkryj swoją ścieżkę macierzyństwa | Gosia Borecka – doula w Warszawie i online )
Odpowiada w tym dziale.
CHICCO wszędzie tam, gdzie dziecko
Jest mamą piątki dzieciaczków i ma ogromne doświadczenie w tematyce noworodkowej i niemowlęcej a także okołoporodowej
( odkryj swoją ścieżkę macierzyństwa | Gosia Borecka – doula w Warszawie i online )
Odpowiada w tym dziale.
CHICCO wszędzie tam, gdzie dziecko
Jest mamą piątki dzieciaczków i ma ogromne doświadczenie w tematyce noworodkowej i niemowlęcej a także okołoporodowej