reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

COVID 19?czy to możliwe?

R

Renia144

Gość
Kochane od poniedziałku czułam się źle bolały mnie kości i to dosłownie wszystkie. Najbardziej w plecach (łopatkach) ale także miałam takie bóle w klatce piersiowej. Wydawało mi się że nasilają się przy oddychaniu. Zadz do lekarza z Poz który po usłyszeniu tych objawów oczywiście dał test na COVID. Test wyszedł ujemnie. Jednak objawy nie ustępują. Myślicie że moze to być jednak to? Czy może jakieś przewianie? Jak to jest z tymi testami. Proszę was o rady

reklama
A nie masz męczliwości wysiłkowej?? Np. nie łapie Cię zadyszka po wejściu na 1 piętro albo po przejściu z pokoju do łazienki?
Masz może ciśnieniomierz i/lub pulsoksymetr?

reklama
A PCR czy antygenowy?
Najczęstszą przyczyną fałszywie negatywnego wyniku jest źle pobrany wymaz.

PS. Pytam Cię o te duszności, bo jakieś 5 m-cy temu mój tata miał podobne objawy i przez 5 dni chodził z zawałem, bo go na testy covid wysyłali...