AScarlett
Moderator
Aaa @Motylkowa! Ja miałam jedna iui juz tam
wiec jak coś możesz pytac tu albo na priv potem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie jem, ale chyba juz pms mi wjeżdża, bo zjadlabym cały świat!!!Dzięki AScarlett i LadyCaro… tak coś czułam ze jestem kandydatką do dupka ale sprawdzę najpierw na 100 wszystko zanim zacznę w siebie cokolwiek pchaćZostały mi dwa cykle na których skupiam się na monitoringu/owulakach/progu a potem w sierpniu wizyta w SU na oddziale Endo-gin i mam nadzieje ze spróbujemy z IUI
P.S. Jeśli któraś z Krakowa chciała skorzystać z Programu Plodnosciowego to niestety już sie skończyły środki na ten rok i zapisy tylko do SU (okres oczekiwania na 1 wizytę w moim przypadku 3 msc będzie).
Czy tylko ja dzisiaj z okazji dnia dziecka od rana jem lody, a na obiad wjechał kebab ?![]()
Dziękuje! Zapamiętam i będę się na pewno odzywać w sierpniuAaa @Motylkowa! Ja miałam jedna iui juz tamwiec jak coś możesz pytac tu albo na priv potem
Życzę Ci oczywiście żebyś mogła ja odwolacDziękuje! Zapamiętam i będę się na pewno odzywać w sierpniuNo chyba ze przyjdzie mi odwołać wizytę do tego czasu
![]()
ja z tego wkurwu wcześniejszego to dopiero śniadanie zjadłamDzięki AScarlett i LadyCaro… tak coś czułam ze jestem kandydatką do dupka ale sprawdzę najpierw na 100 wszystko zanim zacznę w siebie cokolwiek pchaćZostały mi dwa cykle na których skupiam się na monitoringu/owulakach/progu a potem w sierpniu wizyta w SU na oddziale Endo-gin i mam nadzieje ze spróbujemy z IUI
P.S. Jeśli któraś z Krakowa chciała skorzystać z Programu Plodnosciowego to niestety już sie skończyły środki na ten rok i zapisy tylko do SU (okres oczekiwania na 1 wizytę w moim przypadku 3 msc będzie).
Czy tylko ja dzisiaj z okazji dnia dziecka od rana jem lody, a na obiad wjechał kebab ?![]()
W żabce promka 1+1 lód gratisja z tego wkurwu wcześniejszego to dopiero śniadanie zjadłamale zamówiłam już u Starego lody w liczbie sztuk 4
i będę żarła jak tylko przyjedzie
![]()
z takiej promki 1+1 to bym chętnie na browary skorzystała, ale już się wstrzymam do okresu xDW żabce promka 1+1 lód gratisi to mozna chyba kilka razy skorzystać!
![]()
z takiej promki 1+1 to bym chętnie na browary skorzystała, ale już się wstrzymam do okresu xD
ja rzadko już browarki pijam, przerzucilam się na proseccoa jakie piwo lubicie?