Brownie1992
Moderator
Zaraz Ci wyślę na privpokażesz?wczoraj pół wieczora przeglądałam Shein i w sumie byłam pod wrażeniem jaki tam jest wybór ogromny
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaraz Ci wyślę na privpokażesz?wczoraj pół wieczora przeglądałam Shein i w sumie byłam pod wrażeniem jaki tam jest wybór ogromny
![]()
Nie mam z nimi doświadczenia, ale według mnie jeszcze trochęOgólnie to moj owulak wg Was jest juz pozytywny czy jeszcze ciutkę?
mi sie wydaje, ze jeszcze odrobinki mu brakuje do pozytywuOgólnie to moj owulak wg Was jest juz pozytywny czy jeszcze ciutkę?
Jak ma Cie to jakos uspokoic to ja bym zrobila.Dziewczyny, pomyślałam ze mimo sprawdzenia bety we wtorek i piątek to zrobieniu dodatkowo w poniedziałek. Nie liczę na odbicie się jej. Lekarz zalecił zrobić dwukrotnie, ale czy ewentualny trzeci spadek może pomóc w ocenie czy oczyszczę sie samoistnie? Wiem, że najważniejszy będzie obraz usg. Czy sobie darować i 60zl zostawić w kieszeni?