Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No nie wiem, jeśli jedno chciałoby mieć coś w 1 miejscu a drugie gdzie indziej .....dogadałabyś się z moim Starym![]()
a co stosowałaś?Ja Dziewczyny idę 8.06 na monitoring zobaczymy co tam urosło po lekach![]()
no to jest częsty konflikt mój i mojego MężąNo nie wiem, jeśli jedno chciałoby mieć coś w 1 miejscu a drugie gdzie indziej .....![]()
czy wszystko w porządku? Mam zadzwonić po jakiegos lekarza?Ja dziś mam jakąś dziwną wenę do sprzątania, posprzątałam już kuchnie, wyjęłam rzeczy ze zmywarki, pralka chodzi już drugi raz i dodatkowo posprzątałam wszystkie kuwety - jak na mnie to porządki życiaaż prawie mam ochotę umyć okna, ale to już zostawię na sobotę
![]()
właśnie nie wiem, aż muszę sprawdzić czy to na pewno słodzik sobie dosypałam do kawy czy może coś innegoczy wszystko w porządku? Mam zadzwonić po jakiegos lekarza?![]()
my mamy cały czas samochód żółty, szlag mnie chce trafić jak na to patrzęja powoli doprowadzam chatę do porządku po wakacjach. Jak wróciliśmy to był taki kurz :O że byłam w szoku jak może przez tydzień się nakurzyc... i jeszcze lipa pyli, a mamy pod oknem... wszystko w żółtym pyle xD