reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

• Starter tematu użytkowniczka 212
  • Rozpoczęty
Niestety nie mam innego, ale wydaje mi się, że to po prostu brak owulacji i dlatego jest taki płaski 😞
no właśnie nie wiem, czy tam nie ma minimalnej różnicy. Ktoś już miał takie płaskie w tej aplikacji i nie tylko miał owu, ale też i ciążę 🤔 chyba Aczkolwiek 🤔

Ale obawiam się, że tylko usg prawdę Ci powie. Albo ewentualnie badanie proga

reklama
A właśnie jak to jest z tymi różnicami w różnych labo ? Chce skontrolować proga w czw, pt i sobotę. Ale labo które ma spoko ceny jest zamknięte w sobotę :( czy w takim razie muszę zrobić wszystkie trzy w najdroższym alabie czy jak zrobię dwa pierwsze w jednym a trzeci w innym labie to nie będzie tragedii ?

U mnie szaleją te wykresy przez to, że ciepło jest, a mamy mieszkanie od strony wschodu słońca. Rano nagrzane mamy mieszkanie i jak mierze temperature to mam wrażenie, że to jest kompletnie bez sensu.

no właśnie nie wiem, czy tam nie ma minimalnej różnicy. Ktoś już miał takie płaskie w tej aplikacji i nie tylko miał owu, ale też i ciążę 🤔 chyba Aczkolwiek 🤔

Ale obawiam się, że tylko usg prawdę Ci powie. Albo ewentualnie badanie proga
No ogólnie miałam zamiar wybrać się w sobotę na badanie proga. Kurde no, byłam przekonana, że owulacja była (miałam bóle jajników i śluz płodny po piku lh) no ale to nie daje gwarancji

A właśnie jak to jest z tymi różnicami w różnych labo ? Chce skontrolować proga w czw, pt i sobotę. Ale labo które ma spoko ceny jest zamknięte w sobotę :( czy w takim razie muszę zrobić wszystkie trzy w najdroższym alabie czy jak zrobię dwa pierwsze w jednym a trzeci w innym labie to nie będzie tragedii ?
jesli chcesz robić proga tak 3 dni pod rząd, zeby wykluczyć niedomogę to ja bym robiła w jednym labie.

ja bym zrobiła w tym samym. Kiedyś tak zbadałam estradiol w 3dc w jednym i następnego dnia w drugim. Różnica była kolosalna i do dziś się zastanawiam czy on mógł tak spaść z dnia na dzień, czy to była kwestia zmiany labu

Udało mi się to udostępnić tak jaki pisała wcześniej @black_angel. Dzięki za informacje, że tak można 🙂 ale nie wiem czy jest jakaś różnica 😐

Załączniki

• IMG_20230621_110122.jpg
    IMG_20230621_110122.jpg
    69,7 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Do góry