reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

No właśnie to mnie trochę śmieszy, bo wszystkie badania płaciłam ze swojej kieszeni a i tak przecież one tracą szybko „ważność” wiec takie bez sensu to obostrzenie :D
Nie przyznawaj się. Była tu dziewczyna, która tam poszla z badaniami i nie dość że ich jej nie powtórzyli to jeszcze powiedzieli ze wypada z programu

Mów, że się staracie, że ponad rok, ale nie masz jakicjs szczegółowych badań.

reklama
Wiecie jak mnie dobija moja praca na ten moment.
Dzizys. Gorący wakacyjny okres, urlopy w pelni. A tu namnożenie zadań, jak nigdy. Ledwo wyrabiam.
W dodatku podwyżek nie bedzie 👌.

Bardzo bym chciała, żeby się udało. Gdyby to zależało ode mnie, ah jak bardzo.
Jestem psychicznie wykończona.
Łącze się w bólu z nawałem obowiązków w pracy. U mnie również jakaś plaga. Nie wyrabiam się. Pierwszy raz od dawna

Ale zdziw. Idę do gina ze sprawa nie związana ze staraniami i tak mi się nie chce wchodzić tam, mówić, siadać na fotelu. Jakiś uraz mam już do tego wszystkiego
ja doskonale to rozumiem i ostatnio moje 2 wizyty, na których miałam zamiar podejrzeć jajniki, w ostatniej chwili odwołałam bo poczułam wewnętrzny paraliż jakiś taki dziwny 😔 natomiast tu wiadomo jak sprawa jest inna to musisz się spiąć , dasz radę 😘

W takiej sytuacji chyba bałabym się je stosować. Ja w przeszłości nie miałam nic takiego, a moje jajniki wyglądają teraz tak:
Zobacz załącznik 1539767

Zaczynałam od 1dc i zupełnie nie wpłynęły u mnie na długość cyklu. Gdybym miała je znowu zacząć pić, to chyba zupełnie płaściuteńkie łyżeczki. Nie mam pewności, czy to wszystko u mnie wzięło się od tych ziół, ale nic innego nie brałam, więc wiążę to z nimi. Dużo jest pozytywnych opinii, więc myślę, że warto spróbować, ale z dozą ostrożności właśnie. W sumie to nie pamiętam nawet dlaczego przestałam je brać po dwóch cyklach. 😅
też mam pcos 😏

No to mam ...
Mądre głowy - czy to może jakimś cudem być pozostałość po ovi??? W 13 dniu po?

🥹🥹🥹
Trochę się obawiam, że głowa odleci i powtórka mnie dobije...

Załączniki

• Screenshot_20230622_165215_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230622_165215_Samsung Internet.jpg
    150,6 KB · Wyświetleń: 195
reklama
Do góry