Tralalala25
Fanka BB :)
nie chce mi sie kompa odpalac xd ale glowne skladniki znam, reszte sama moge sobie dopowiedziecMi działa na kompie!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie chce mi sie kompa odpalac xd ale glowne skladniki znam, reszte sama moge sobie dopowiedziecMi działa na kompie!
to tak szybko napiszę: lejesz mleko na patelnię, podgrzewasz, dajesz tam przyprawe od zupki i troche sriraczy, 2 plastry serka topionego (ja dałam też kawałek takiego z bloczku) rozpuszczasz, dajesz odcedzony makaron i WŁALAnie chce mi sie kompa odpalac xd ale glowne skladniki znam, reszte sama moge sobie dopowiedziec![]()
dzieki dobra duszoto tak szybko napiszę: lejesz mleko na patelnię, podgrzewasz, dajesz tam przyprawe od zupki i troche sriraczy, 2 plastry serka topionego (ja dałam też kawałek takiego z bloczku) rozpuszczasz, dajesz odcedzony makaron i WŁALA
TO ZALEŻY… jak mam dobry dzień to robię tak jak opisałaś, a jak jestem zmęczona to udaję, że nie widzę xdej, też tak macie?
ja jak sprzątam to np biorę kubek z pokoju i wynoszę do kuchni, w kuchni zobaczę, że gdzieś jest kurz no to wycieram, ogarniam, po drodze zauważam, ze trzeba wynieść śmieci to je pakuję i z nimi idę, wracam, to widze, ze w korytarzy trzeba kurz zetrzeć i tak sie miotam po całej chacie xD
.ej, też tak macie?
ja jak sprzątam to np biorę kubek z pokoju i wynoszę do kuchni, w kuchni zobaczę, że gdzieś jest kurz no to wycieram, ogarniam, po drodze zauważam, ze trzeba wynieść śmieci to je pakuję i z nimi idę, wracam, to widze, ze w korytarzy trzeba kurz zetrzeć i tak sie miotam po całej chacie xD
o tak!Oj taaaak….. najgorzej mam ze sprzątaniem kuchni, bo wystarczy ze otworze jakaś szafkę i muszę nagle ułożyć wszystkie sztućce albo kubkii się kończy ze sprzątam w szafce w środku i nie starcza sił na posprzątanie ma zewnątrz
![]()
Klasykej, też tak macie?
dokładnieKlasyk
Idę z jakimś A, zobaczę B
Ogarniam B, zapomnę o A. Przypomnę sobie o A, przeszkodzi C.
I tak się kręcę jak smród po gaciachale w końcu wszystko będzie lśnić hurtowo
![]()