Bolilol
Fanka BB :)
@Avy a @Brownie1992 używa Twojej ukochanej statystyki do prób udowadniania wniosków z dupyyyyyyTo sama statystyka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Avy a @Brownie1992 używa Twojej ukochanej statystyki do prób udowadniania wniosków z dupyyyyyyTo sama statystyka![]()
To prawie jak z@Avy a @Brownie1992 używa Twojej ukochanej statystyki do prób udowadniania wniosków z dupyyyyyy
Dzisiaj to ja jestem nie do życia, więc @Brownie1992 może sobie ze statystyką robić co chce...@Avy a @Brownie1992 używa Twojej ukochanej statystyki do prób udowadniania wniosków z dupyyyyyy
co się stało?Dzisiaj to ja jestem nie do życia, więc @Brownie1992 może sobie ze statystyką robić co chce...
Od wczoraj jakoś ciśnieniowo boli mnie głowa. Dzisiaj zmierzyłam ciśnienie i jest 90/60, nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem, więc poza kawą i dużą ilością wody to nawet nie wiem co mam zrobić.co się stało?
o nieOd wczoraj jakoś ciśnieniowo boli mnie głowa. Dzisiaj zmierzyłam ciśnienie i jest 90/60, nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem, więc poza kawą i dużą ilością wody to nawet nie wiem co mam zrobić.
no nie? Głupie to, ale takie wciągająceJa wczoraj tez z dwie godziny leżałam w wannie i przeglądałam tiktoka, a potem kolejne dwie godziny leżałam w łóżku również z tiktokiem. A potem się zastanawiam kiedy ta sobota minęła![]()
Może lepiej nieo nieniech Cię chłop wkurwi!
Tez kiedyś miałam tylko prysznic. Potem w końcu zrobiliśmy remont i kabina poszła do śmieci i mamy wannę. Bosze nie wyobrażam sobie powrotu do prysznica![]()