Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej
Co do ubranek to u mnie 56 też się przydało. Cały czas na usg słyszałam, że duże dziecko, więc na duże byłam przygotowana Urodził się 56cm i 3730g i mimo to 56 były dobre i to na jakiś czas.
A my od kilku dni robiliśmy pierniki, dekorowaliśmy, ubieraliśmy choinkę i dekorowaliśmy dom, w między czasie generalne porządki, ale jeszcze trochę mnie czeka
To nasza choinka i kilka pierników Ze względu na Adaśka jest na stole
Miło patrzeć i czytać o tych przygotowaniach. Ja powiem wam szczerzę nie muszę ruszać palcem Tylko muszę stawić się na trzech kolacjach Wigilijnych co jest troszkę.. no Przekichane. Nie mogę się doczekać kiedy Wigzyilię będę robiła u siebie w domu, a do "babć" będziemy chodzić w pierwszy i drugi dzień świąt. I tak w tym roku ocieliśmy koszta" bo do obdarowania prezentami mamy 11 osób
Trzymajcie kciuki za jutro! Bardzo nam się przydadzą. Chciałabym usłyszeć coś w stylu "skracająca się szyjka? No nie wiem jak to się stało, ale wszystko jest tak jak być powinno"
Już mieliśmy cieszyć się pełną parą, a tu takie coś ;/. W ogóle od tej luteiny zaczynam mi się robić jakaś infekcja bo jakoś mi niekomfortowo. ;/
Kaana trzymam mocno kciuki za pomyslna wizyte! &&&
Jestem jakas glodna chyba zapachy z kuchni mnie tak nastroily hahaha
Zaczynam sie zastanawiac co zalozyc na kolacje wigilijną
Mujer, my też w święta jeździmy. Ale jednak jutro w kuchni troszkę pogotuję i popiekę, posprzątane jest, choinka piękna... lubię te przedświąteczne przygotowania zaraz kończę pakowanie prezentów, bo mała jakimś cudem zasnęła dziś przyzwoicie.
Muffy mam ten sam problem z kręgosłupem. Promieniuje na prawy pośladek. Niestety ginekolog rozklada ręce, w ciąży to sie zdarza. Nastawianie chyba teraz odpada, ewentualnie masaż i to na siedząco ale nie próbowałam. Jak pokręcę biodrami to czasem cos tam sie przestawi i ból sie zmniejsza. Ogólnie nie nastawiam sie na rychłą poprawę. A w domu mam 2 latka łobuza że szok. Pół godz temu ściągnął gacie na srodku salonu i z premedytacją wysikal sie na podłogę. Ręce opadają... Teraz ryczy bo za karę odmówiłam usypiania go.
Mujer u nas choinka też wysoko na komodzie
Kaana mam nadzieję że bedzie dobrze lekarze też sie czasem mylą. Powodzenia!
Ja upieklam dziś sernik, ciasto snickers i ubralam choinke. Pierniczki i piernik juz zmiękły ale polewe czekoladową dostaną dopiero w Wigilię. Teraz chwila odpoczynku dla moich pleców i biore sie za sprzątanie kuchni.