• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

Którąś mądrą głową czyta tutaj składy leków.
Mój gin nie uznaje suplementów witaminowych..
W pierwszej ciąży nie przyjmowała.. urodziłam córe w 38 tygodniu z wagą 3300 sn.
Teraz jak jetem mamą, jetem zmęczona, niedojadam..
Lecą mi kudły jak po ciąży..
A pierwszej ciąży miałam problemy z żelazem..
Co ty brać? Co jest warte brania bo w tej ciąży czuję, że muszę się wspomóc

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja skoncze 28 lat 25go października . mam taki apetyt że bym zjadła konia z kopytami. Wczoraj gotowałam barszcz na dziś mi został jeszcze to lezalam mężowi Żeby mi w barze kupił kotleta haha ale ja muszę jeść co chwilę bo jak nie jem to strasznie męczą mnie mdłości.
Mam córkę 3lata. Siedzi w pokoju i się bawi a ja chyba sobie utne drzemkę. Chodzę jak pijana dzisiaj.
Odliczam tylko dni do 17 października bo planuje Iść do gina.

Ewa a kt tydzień będziesz miała skończony tego 17? Ja chcę iść już we wtorek bo pracuje na nocki, będzie to 5t4d
Co do żelaza to nie pomogę, ja brałam lady vit w poprzedniej ciąży ale nie od początku

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom

@Kaana ja polecam prenatal uno a potem duo. Skład fajny bo ma metylowany kwas foliowy. A lekarz kwasu foliowego też nie zaleca? A co do żelaza to w tym prenatal też jest ale polecam sok z buraków czerwonych. 5 łyżeczek dziennie i będzie dobrze.

@ewa66 ja mam też straszne mdłości. Chwilę po jedzeniu jest niby lepiej a po pół godzinie jeszcze gorzej. Pomaga mi trochę imbir zalany ciepła woda. Lubię ten smak a mi ciut lepiejpo tym to pije to ciągle.

Od dziś mam męża na urlopie i cieszę się, że ma w końcu urlop bo już oboje padamy że zmęczenia.

Ewa a kt tydzień będziesz miała skończony tego 17? Ja chcę iść już we wtorek bo pracuje na nocki, będzie to 5t4d
Co do żelaza to nie pomogę, ja brałam lady vit w poprzedniej ciąży ale nie od początku

Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie z miesiączki coś ok 8t1d ale że owulacje miałam dopiero 21dnia cyklu to jestem tydzień do tyłu więc liczę że będzie 7t 1d może z czasem ten tydzień różnicy się zredukuje

reklama
Jak dobrze że U mnie z apetytem nie ma problemu i jem tak jak zawsze chociaż nigdy nie wiem na co mam ochotę :-) no i mdłości też mnie nie męczą. Jeśli chodzi o witaminy to biorę tylko.kwas foliowy bo nie chce nic brać na własną rękę :-)

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry