M
Marie_of_England
Gość
ooo mega 2 jajowa?
Tak, dwujajowa
Ale, że to dwójka dzieci to obawiam się, że nie dotrwam do magicznej daty 16 czerwiec.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ooo mega 2 jajowa?
Ale, że to dwójka dzieci to obawiam się, że nie dotrwam do magicznej daty 16 czerwiec.właśnie zatrybiłam hehe.Raczej mundial Nie to nie jest moja pierwsza ciążaW domku mam dwumiesięcznego Edwarda
Rozumiem bo to akurat jest temat rzeka ale mi chodziło jedynie by uważać w kwestii jedzenia i nie jeść za dwojga tylko dla dwojga. Bo nie sztuka się najeść dużo i rozepchać żołądek ale żeby zjeść zdrowo i pożywnie nawet w ciąży. Bo są przypadki że kobiety tyją w ciąży ponad 30 kg dzidzia tylko 3 ma albo mniej bo jak to mówią zajada dzieciaka kobieta.O matulko bliźniaki [emoji7] gratulacje podwójnego szczęścia [emoji7]
@TamiSu niestety nie w każdych przypadkach to działa w ciąży z synkiem wymiotowalam połowę ciazy na widok jedzenia było mi jeszcze gorzej później też wcale wiele nie jadłam miałam dużo ruchu a przytyłam 22kg... na drugi dzień po porodzie jiz nie miałam 12 [emoji23] w sumie sam synek miał 4kg jak.soe urodził a mój organizm zatrzymywał ogromne ilości wody w organizmie i wyglądałam jak wieloryb startowałam z wagą 58kg przy 172cm skończyłam na 80....
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo staram się być dobrej mysli. Jakoś nie mogę w to uwierzyć że mogę znowu stracić ciążę.Bądź dobrej myśli, staraj się nie stresować. Wiem, że to nie takie prosteWspieram mentalnie
![]()