Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Współczuję.musiszisz się czuć okropnie ż tym wszystkim.Duzy dzieciak bezduszny idiota tak go dzis widze
Cześć Wam
Z wielka radością dołączamy do Was z terminem na 26.06.18. Bardzo dużo tu już postówserduszko zaczęło wczoraj bić maleństwu Wiec czekamy niecierpliwie
pozdrawiam
Hej. Mam ten sam termin [emoji6]Ja czekam do piatku. Moze juz uslysze heheCześć Wam![]()
Z wielka radością dołączamy do Was z terminem na 26.06.18. Bardzo dużo tu już postów [emoji14] serduszko zaczęło wczoraj bić maleństwu Wiec czekamy niecierpliwiepozdrawiam
Super [emoji4]Ja mam termin na 24.06wg ost. miesiączki.
My dzisiaj w domu nie na cmentarzu, mój synek jest przeziębiony, stan podgorączkowy więc nie ma opcji. Mąż przywiózł od babci gołąbki, więc cały dzień pidżama dayzero gotowania, wdychania zapachów
zero sprzątania.
Dziś mniej mdłości, chociaż tyle![]()
To tak jak u nas dzień piżamowy i oglądanie filmówJa mam termin na 24.06wg ost. miesiączki.
My dzisiaj w domu nie na cmentarzu, mój synek jest przeziębiony, stan podgorączkowy więc nie ma opcji. Mąż przywiózł od babci gołąbki, więc cały dzień pidżama dayzero gotowania, wdychania zapachów
zero sprzątania.
Dziś mniej mdłości, chociaż tyle![]()