Mecenasowa27
Fanka BB :)
Akurat o tych Premium Care tez słyszałam dużo różnych opini. Ja się póki co zastanawiam czy zamawiać czy nie. Sa tez inne rodzaje. Pisze tylko informacyjnie być może któraś z mam skorzystają :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hehehe Ja bylam wczoraj na kontroli, mam ją co 2 tygodnie przez tą szyjkę. I niestety-stety pod nieobecnosc mojej lekarki badal mnie ordynator szpitala.
W poniedzialek mam sie zglosic do lekarki i jezeli potwierdzi jego rekomendacje to 1.02. bedą mi zakladac szew na szyjkę
Na pessar w moim przypadku za wczesnie (19tc) i zbyt duze ryzyko infekcji - stad pessar bylby gorszym wyjsciem patrzac ile jeszcze tygodni do przodu.
Jestesmy podlamani, bo to sie wiaze z zabiegiem pod znieczuleniem - a niczego tak sie nie boje jak znieczulen.
W dodatku ma swoje ryzyka i nakazuje potem juz calkowite lezenie raczej ;(
Kurcze, a gdzie tam do konca czerwca... ;(
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję że tym razem nie przekroczę wagi 80 kg ale czas pokaże....Pozdrowienia dla wszystkichMoja córka tak samo po Pampers'ach miała odparzenia, a po Dadach już nie..Mój synek nie mógł używać oryginalnych pampersow bo strasznie mu pupę odparzaly. Przy synku nie robiłam zapasów i teraz też nie będę robić. W szpitalu dostanę dużą paczke na początek więc zobaczymy jak to teraz będzie wyglądać.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
a u nas królują dady, ale premium (te fioletowe), pampers drogie, rosman złe, a te tescowe to jakieś dziwne, nie lubiłam ich zapinać i jeszcze taki dziwny zapach był z nich, brrrrMoja córka tak samo po Pampers'ach miała odparzenia, a po Dadach już nie..
A najlepsze dla nas są Tesco Loves Baby, nie tak cienkie jak dady.
Z kolei rossnanowskie nie przypadły nam do gustu, bo takie grube i sztywne są.
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też od wczoraj postanowilam mniej leżećDziewczyny, Od niedzieli źle się czułam. Miałam twardnienie brzucha i strasznie bolą mnie lędźwie, macica się kurczy i boli i im bardziej to się nasilało tym więcej leżałam. Im dłużej leżałam tym bardziej się nakręcałam bo gorzej mnie bolało i poszłam na usg sprawdzić szyjkę. Lekarz powiedział, że dalej mam szyjkę jak u żyrafy, że mam zakaz leżenia bo lędźwie mogą dawać objawy skurczy i bóli bo...leżę. Mam zakaz przejmowania się i nakręcania
Do tego wyskoczyło mi zimno na ustach (miałam je już w życiu nie raz na szczęście) i dostałam heviran 2x 400. Okołoporodowo też musze o heviranie pamiętać bo dzidziunia moge zarazić a to niebezpieczne.
Opisuję Wam to dlatego, że nie zawsze jak panikujemy to jest dobrzepewnie to wiecie
Jak wczoraj się rozchodzilam to czuję się lepiejChyba lekarz miał racje
Co do wagi to od początku przytyłam uwaga....... 8kg tadam! śmiałam się że duże mamy dziecko skoro już tyle waży![]()
Adamex bartella o kt dużo dziewczyn mysli, podobno ma tą opcję..
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom