Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej,gratuluje wizyty !!! Wow nie sądziłam że szyjka może się wydłużyć ,ja teraz w poniedziałek idę i już że boje,staram się leżeć ale troszkę muszę pochodzić bo jednak w domu 3 latek a to dać mu jeść a to kibelekKtóraś z dziewczyn prosiła mnie, chyba Agatka, żebym dała znać co i jak po wizycie w sprawie skracającej się szyjki i zakładania pessara... A wiec jestem po wizycie i dzisiaj moja szyjka zupełnie inaczej wyglądała, tzn. lepiejOstatnio miła 2,9 a dziś 3,5 i nie powodów do zakładania krążka. Również ta wewnętrzna cześć szyjki jest w porządku, nie rozwiera się od środka. Powiedziałam, lekarzowi że dużo leżałam przez te ostatnie dwa tygodnie i stwierdził, że to zrobiło robotę. A myślałam, że będzie źle bo od 10 dni twardnieje mi brzuch po kilka razy dziennie. Jednak okazało się, że nie miało to wpływu na szyjkę.
A więc leżcie dziewczynki ile się da) Ja jestem z tych "staruszek" 40-letnich, wiec mi nawet wypada
![]()
no właśnie widziałam, że już czteryDługo mnie nie było i może ktoś doszedłwole aktualizować info
Sent from my LG-D722 using Forum BabyBoom mobile app
Mamy 4 mamy. Dzis napisał że tezq jest z Podlaskiegoniestety nie. ciągle tylko trzy
Bo podobno nie możeHej,gratuluje wizyty !!! Wow nie sądziłam że szyjka może się wydłużyć ,ja teraz w poniedziałek idę i już że boje,staram się leżeć ale troszkę muszę pochodzić bo jednak w domu 3 latek a to dać mu jeść a to kibelek
A czy teraz też musisz non stop leżeć czy możesz pozwolić sobie na ugotowanie obiadu ?
Ale ja nie rozumiem w jakim CELU Twój adwokat wysłał to nagranie do tamtego adwokata? Ja bym Ci radziła iść do jakiegoś radcy prawnego który by Ci powiedział co możesz zrobić w takiej sytuacji... nie wiem też czy wysłanie nagrania od adwokata do adwokata, jest 'rozpowszechnianiem', w końcu tamten adwokat jako przedstawiciel prawny Twojego pracodawcy jest drugą stroną 'postępowania', nie ma tu osób trzecich więc gdzie jest to rozpowszechnianie? Strasznie dziwna sprawa. A Twój szef to dupek.No i mamy problemy finansowe bo mój pracodawca nie chce przeslac do kasy chorych zaświadczenia o zarobkach a ja przez to kasy nie dostaje i żyjemy w tej chwili z jednej pensji.
Najlepsze jest to ze pracodawca nie ma okreslonego czasu na wyslanie tego zaswiadczenia, musi to jedynie zrobic jak najszybciej.
Takze nie dosc ze to, to jeszcze teraz z tym nagraniem afera wyszła