• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
1518886990-fdaced2d07929235-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja słodyczy nie jem to mnie to przeraza. Ależ to pewnie jest słodkie? To wszystko sami zjecie czy będziecie mieli gości?

Jakie tu słodkości i krągłości;)
@AgaRS90 sliczny brzuszek. Nadal masz super sylwetkę;)
@mamam_dwojki zjadła bym;)
Pocieszam sie ze mam chociaz czekoladę oreo zdobycz urodzinowa;) mała charcuje od 6 tragedia

Śniło mi się dzisiaj, że przyszedł do mnie listonosz z paczką, ubrany tylko w różowe majtki. Był gruby i obleśny :crazy:. Do tego zjadłam dzisiaj snickersa maczanego w maśle orzechowym i polanego bitą śmietaną. W końcu potrzeba słodkości zaspokojona :evil:
Po takim śnie o listonoszu to i tak dużo słodkości nie musiałaś zjeść :p

Ja dziś spałam normalnie jak dziecko. Wczoraj spędziliśmy dzień na budowie bardzo pracowity i byłam tak zmęczona że zasnęłam w 5min po kąpieli. Teraz bolą mnie wszystkie mięśnie ale co tam.
Zaraz wstaję bo dzisiaj na obiad robię krokiety ze szpinakiem i przy okazji kilka naleśników na śniadanie a co taka będę dobra:D

Ajc znowu te słodkości na pierwszej stronie dobijecie mnie z rana...To tak pięknie wygląda! Ja miałam wczoraj lenia...Cały dzień czytałam...została mi na dziś ostatnia trzecia część książki ...

Cześć dziewczyny. Padam na twarz- młody ma chyba grypę [emoji17] od dwóch dni gorączkuje, teraz doszedł kaszel i katar też się rozwija. Jutro idziemy do lekarza i będę z nim tydzień siedzieć w domu. Oby tylko na mnie to nie przeszło.

A jak Wy się czujecie? Spokojnej niedzieli [emoji6]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry