Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale super, gratulacje dla dzielnej mamydziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]
Dobrze że napisałaś jak się u Ciebie zaczęło, bo mnie ogarnia strach że nie będę wiedziała kiedy jechać do szpitala heheNic nie zapowiadało... Lekarze mówili że jeszcze spokojnie ponosze. Brzuch mi opadł w nocy wczesniej nic nie widziałam, skurczy nie miałam no nic w nocy odszedł czop, złapała mnie biegunka i potem rozbolal brzuch i zaczęły się skurcze .... A tu taki myk [emoji846]
przynajmniej uniknęłaś wielodniowego zastanawiania się "to już czy jeszcze nie"Nic nie zapowiadało... Lekarze mówili że jeszcze spokojnie ponosze. Brzuch mi opadł w nocy wczesniej nic nie widziałam, skurczy nie miałam no nic w nocy odszedł czop, złapała mnie biegunka i potem rozbolal brzuch i zaczęły się skurcze .... A tu taki myk [emoji846]
[emoji7][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji33] szok!!! Ale, ale, ale.... jak to?? Jejku kochana, wielkie gratulacje! [emoji253][emoji323] dużo zdrowia dla Ciebie i dla malutkiej!dziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]
Kochana gratulacje !!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] niech córka rośnie zdrowo ! A tobie szybkiego powrotu do formy [emoji173]dziewczyny dziś urodziłam Natalie [emoji6] ma 54 cm, waży 2880 g, 10 ap. Udało się sn chociaż potrzebna była króplowka bo skurcze były słabe. Zdjęcie wrzucę po powrocie do domu bo na tel nie chce się dodać [emoji6]