Dzej.zi
Fanka BB :)
Mnie cały czas ciagnie brzuch, poza tym czuje się dobrze ale zauwazylam że jestem bardziej wyczulona na różne zapachy
Jak dzis samopoczucie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak dzis samopoczucie?
Gdzie pobralas krew w niedziele? U mnie nigdzie nie ma takiej opcjiJa czekam jak na szpilkach na drugą bete, krew pobrana 2,5h temu, a w dzień roboczy wynik jest w 1-2h. Od wczoraj popołudnia boli mnie podbrzusze, mam nadzieję, że tylko się rozciąga itd![]()
Suuuuper! ❤ Ile do @?Hejka dziewczynyja dziś o 2 w nocy się obudziłam, nie mogłam za nic w świecie zasnąć, więc postanowiłam zrobić kolejny test haha. Miałam tylko 25 i wyszedł całkiem widoczny
Potem jeszcze zrobiłam ten elektroniczny vlear blue. On też ma czułość 25 i byłam przekonana że jeszcze nic nie pokaże a tu proszę
![]()
Z ta pogoda u mnie tez tragedia! Ale glowa mnie dzis tak boli ze dostane czegos!Tez mnie momentami ciągnie, biore sobie magnez 1 raz dziennie, dziś mi się kręciło w głowie trochę z rana ale może to tez pogoda, bo u nas fatalna. Poza tym wszystko dobrze, dużo białego śluzu, w tej ciąży tylko pozytywne myślenie. Dziewczyny które dopiero będą testować - ja w poprzedniej ciąży zrobiłam pierwszy test dzień po @ a w tej nie wytrzymałam i juz 9 dni po owu był pozytywny wynik. Wiem że nie powinno się robić wczesniej ale uważam ze takie stresowe czekanie jest gorsze![]()
Mieszkam we Wrocławiu, w DiagnostyceGdzie pobralas krew w niedziele? U mnie nigdzie nie ma takiej opcji![]()
Trzymam kciukiW środę jest termin. Tfu tfu![]()