Krusz
Zaciekawiona BB
Może tak byćja mam wizytę na 8.10, ale może jeszcze nie być, bo ja owulację mogłam mieć około 17-18dc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może tak byćja mam wizytę na 8.10, ale może jeszcze nie być, bo ja owulację mogłam mieć około 17-18dc.
Ja też biorę duphaston jak to lekarz powiedział zapobiegawczo po plamienie i nic i musimy czekaćJa sie straram o dziecko od 2018 roku, mam 2 poronienia i kilka ciąż biochemicznych, od sierpnia jestem pod opieką invimedu. Wyszły mi jakies mutacje ale jak to lekarz mowił, połowa osob na świeci je ma tylko o tym nie wiez tyc powodóe od pozytywnego testu zapobiegawczo robir zastrzyki z heparyną, biore acard i progesteron. Przez pierwsze 4 dni miałam bardzo mało i tylko popłudniami różowy śluz, dzisaj znowu się pojawił więc czekam co na wizycie lekarz powie.
Widze ze więcej nas plamiacych i niewiedzących co dalej jest. musimy sie wspierać bo szczeze nikt nie rozumie mnie wie maz moja mama i siostra i każdy podchodzi do tego jakoś tak zdziwiony ze sie tak przejmujeJa też biorę duphaston jak to lekarz powiedział zapobiegawczo po plamienie i nic i musimy czekać![]()
To jak przeżyłaś bez bety to sie nie stresuj. Nie kazda ma taka potrzebe, a z tego co widzę to chyba należysz do takich ze wolisz poczekac na usg. No ja wizyte mam na 18 pazdziernika i 22. na nfz. Wiec wole zdążyć przed 10 tygodniem zeby becikowe pozniej dostać.
biorę eythyrox, luteine i metformine i witaminy Mama DHA Premium i już wcześniej miałam zalecony kwas foliowy b12A bierzesz coś do czasu wizyty? rozmawiałaś już z lekarzem?
i to teraz od razu przepisał Ci doktor? WoW cała apteczka. Ja nie miałam zaleceń ale chyba właśnie muszę się zgłosićbiorę eythyrox, luteine i metformine i witaminy Mama DHA Premium i już wcześniej miałam zalecony kwas foliowy b12![]()
Szczeze to juz nie wiem czy one obfite czy nie nie mam porównania raz jest więcej raz mniej ale głównie na papierze I od czwartku sie ciągnie juz to ale od wczorajszego popołudnia znacząco mniej ich@Najra, @justyska89 macie obfite te plamienia? Cały czas? Bo ja zauważam tylko na papierze, na bieliźnie nic nie mam.