angeliskax
Moderator
No od 18tyg bodajże do 22 tyg, u mnie akurat chce zrobić w 18 niz 20. Nie mam pojęcia dlaczego tak szybkoMatko, już w styczniu zaczna sie u nas połówkowe?[emoji54][emoji54][emoji54] Matko jak ten czas zasuwa [emoji85]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No od 18tyg bodajże do 22 tyg, u mnie akurat chce zrobić w 18 niz 20. Nie mam pojęcia dlaczego tak szybkoMatko, już w styczniu zaczna sie u nas połówkowe?[emoji54][emoji54][emoji54] Matko jak ten czas zasuwa [emoji85]
To samo pomyślałam!Matko, już w styczniu zaczna sie u nas połówkowe?[emoji54][emoji54][emoji54] Matko jak ten czas zasuwa [emoji85]
A co badaja na polowkowych? To sa takie jak prenatalne?Matko, już w styczniu zaczna sie u nas połówkowe?[emoji54][emoji54][emoji54] Matko jak ten czas zasuwa [emoji85]
tak, drugie równie ważne badanie, gdzie ocenia się anatomię dziecka i np mogą wyjść wady, które przydarzyły się z innych powodów niż genetyczne. Warto je zrobićA co badaja na polowkowych? To sa takie jak prenatalne?
Ah dziekitak, drugie równie ważne badanie, gdzie ocenia się anatomię dziecka i np mogą wyjść wady, które przydarzyły się z innych powodów niż genetyczne. Warto je zrobićNie raz po tym wiadomo, że np jakieś dziecko będzie musiało mieć operację wewnątrzmaciczną lub zaraz po urodzeniu.
Brzmi trochę covidowo... Oby Ci gorączka nie dołączyła.. Z tym co piszesz nie szła bym do lekarzaDziewczyny powiedzcie mi mam przeziębienie.. Karat ból gardła i teraz ból mięśni.. Bez gorączki czy kaszlu.. Nie wiem już w sumie czy to przeziębienie czy grypa.. Jak myślicie kiedy udać się do lekarza? Leków i tak mi nie da bo w sumie nic się nie dzieje.. Ale martwi mnie ten ból mięśni..
Jak by gorączka była na bank bym dzwoniła na teleporade.. Myślę że nie Covid.. Parę dni temu wyszłam wyrzucić śmieci zgrzana.. A bardzo wiało.. Wydaje mi się że to nie Covid albo chce wierzyć.. Wzięłam apa p będe widzieć co i jak..Brzmi trochę covidowo... Oby Ci gorączka nie dołączyła.. Z tym co piszesz nie szła bym do lekarza