Mrs.Alice
Fanka BB :)
Może idź w piątek do ginekologa ? Sprawdzić to serducho ??Hej. Ja tracę nadzieję. Mam przyrost 16% przez 12 dni, bo tyle minęło od ostatniej bety. W piątek zrobię jeszcze raz ale już przestaje się łudzić![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Może idź w piątek do ginekologa ? Sprawdzić to serducho ??Hej. Ja tracę nadzieję. Mam przyrost 16% przez 12 dni, bo tyle minęło od ostatniej bety. W piątek zrobię jeszcze raz ale już przestaje się łudzić![]()
prywatnie nie jest darmowe , musisz iść na NFZNawet prywatnie jak pójdę to jest darmowe ? Jak to wygląda w rzeczywistości ?
Trzymaj się dzielnieBardzo chciałabym z Wami zostać. Mam nadzieję że mój mały Ziarnek nadal walczy, ale ciężko mi na to wszystko patrzeć z optymizmem![]()
Chyba tylko NFZ. Ja chodzę do dentysty który przyjmuje na NFZ ale prywatnie i wiem, że w ciąży za darmo będę miała leczenie z NFZu u niegoNawet prywatnie jak pójdę to jest darmowe ? Jak to wygląda w rzeczywistości ?
zgadzam się i lepiej nie pisz o tym na wątku publicznym bo nie wiadomo na kogo trafiszZ pracą na L4 to bym uważała z ewentualnymi nieprzyjemnościami ze strony ZUS![]()
Masz racjęzgadzam się i lepiej nie pisz o tym na wątku publicznym bo nie wiadomo na kogo trafisz![]()