reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

@Alekssss ważyła mnie położna ostatnio na wizycie i było 49kg , nie wiem jak teraz ale ja ogólnie tyje mało, max 10 kg w pierwszej ciąży później tak po ok 7kg w każdej. Ale rodzę małe dzieci, około 2,5 kg i sama jestem drobna.

reklama
Dziewczyny a jak tam wasza waga ? 🥴 ja 1,5kg, nie mam mdłości ani wymiotów, ale za to czuję się taka mega zmęczona najchętniej o 20 już bym spała, szybko się męczę ja nie wiem co będzie później 😉
Ja nawet nie wiem jak z wagą, ale napewno albo stoi albo już chudnę bo nie mam apetytu, odrzuca mnie od wszystkiego i do tego mam już trochę mdłości. W pierwszej ciąży schudłam do czwartego miesiąca 3 kg.

Ja nawet nie wiem jak z wagą, ale napewno albo stoi albo już chudnę bo nie mam apetytu, odrzuca mnie od wszystkiego i do tego mam już trochę mdłości. W pierwszej ciąży schudłam do czwartego miesiąca 3 kg.
U mnie to moja pierwsza ciąża więc ciekawe jak to będzie 😉 12.11 mam wizytę mam nadzieje że wszystko będzie dobrze 🥺

Dziewczyny a jak tam wasza waga ? 🥴 ja 1,5kg, nie mam mdłości ani wymiotów, ale za to czuję się taka mega zmęczona najchętniej o 20 już bym spała, szybko się męczę ja nie wiem co będzie później 😉
U mnie waga mniej więcej taka jak przed ciążą, ale pasek od spodni zapinam już na jedną dziurkę luźniej niż przed 😉 i ogólnie wydaje mi się że mam już gorszą figurę

reklama
Do góry