reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Dziewczyny awy też tak sikacie jak szalone?! Matko no przechodzę sama siebie, wcześniej to dwa razy na dzień i raz w nocy starczyło a teraz biegam co godzinę z pełnym pęcherzem 🤐🥴

Cześć dziewczyny! ☺️ Macie już zapisane wizyty u gina?
Mnie od wczoraj przestało rwać w brzuchu, ale nadal czuję jakiś ucisk na pęcherz i też właśnie baardzo dużo sikam. 🥴

Cześć dziewczyny! ☺️ Macie już zapisane wizyty u gina?
Mnie od wczoraj przestało rwać w brzuchu, ale nadal czuję jakiś ucisk na pęcherz i też właśnie baardzo dużo sikam. 🥴
Ja miałam zaplanowana wizytę u gina na 17.10 jeszcze orzed pozytywnym testem bo jest to ginekolog endokrynolog i kończą mi się leki na tarczycę, także przy okazji sprawdzimy czy cokolwiek już będzie widać ❤️

reklama
Wczoraj zrobiłam sobie też tsh, bo ostatni wynik miałam sprzed 6 msc, a mam Hashimoto, ale nie leczę się jeszcze. I właśnie zastanawiam się czy kobitka, która nas prowadzi zapisze mi jakichś euthyrox, czy coś, bo wynik tsh z wczoraj u mnie wynosi 2,8

Do góry