reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

Zrobiłam dzisiaj usg, ale chyba za wcześnie, bo pusty pęcherzyk. Lekarz kazał sprawdzić bete, przepisał dupka i kazał cierpliwie czekać, bo nic nie jest przesądzone ale ja już mam czarne myśli 😬 Ehh 😔 Chciałam się uspokoić, a jestem kłębkiem nerwów.
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze :) kiedy masz następna wizytę?

reklama
Heh ja mam dzis 9+2 i od miesiąca całodzienne mdlosci:( zdarzyło się dwa razy że zwymiotowałam. No to jest masakryczne uczucie:( do tego dzis tak mi glowa pęka że plakac mi się chce..
Ojoj trzymam kciuki cały czas by Ci to już odpuściło wreszcie dużo sił dla Ciebie.. koleżance pomaga miętowa herbata i woda z imbirem może Tobie by pomogło trochę?

Ja pierwszą wizytę usg mam jutro i juz sie stresuję. Będzie 6+4. Jak na złość jeszcze mnie gardlo zaczęło boleć, wiec cos mnie bierze. Mam nadzieję, ze nie zaszkodzi maluszkowi. Ogólnie nie mam prawie żadnych objawow ciążowych poza tkliwością piersi co jakis czas i pobolewaniem podbrzusza.

Ja pierwszą wizytę usg mam jutro i juz sie stresuję. Będzie 6+4. Jak na złość jeszcze mnie gardlo zaczęło boleć, wiec cos mnie bierze. Mam nadzieję, ze nie zaszkodzi maluszkowi. Ogólnie nie mam prawie żadnych objawow ciążowych poza tkliwością piersi co jakis czas i pobolewaniem podbrzusza.
Witam w klubie, ja 9+2tc i jedynie delikatny ból sutków i podbrzusze. ;)

Trzymam kciuki za wizytę i dużo zdrowia dla was❤️

Według ostatniej miesiączki dzisiaj 6t/6+1 ale może faktycznie być młodsza kilka dni i wystarczy 🙈 Co najlepsze w pierwszej ciąży miałam identyczną sytuację, poszłam jakoś po skończeniu 6tc na pierwszą wizytę, a tam pusty pęcherzyk 💁🏻‍♀️ Za 2 tygodnie już był zarodek z serduszkiem.

Mdłości mi dokuczają, z dnia na dzień są gorsze 🥲 Nie chce mi się wymiotować ale tak mnie kręci w żołądku i do gardła mi podchodzi 🤦🏻‍♀️ A czytałam skutki uboczne duphastonu, to może być jeszcze gorzej 🫣
może masz późniejsze owulacje?😘 wiem jaki to stres, ale uwierzyłam ostatnio, że kilka dni na tym etapie naprawdę dużo zmienia!
Ja jutro na 16 idę na kolejną kontrolę i już się zaczęłam stresować 🥺
Też mnie męczą okropne mdłości i do tego jeszcze zgaga
o której kciuki trzymać?❤️
Dziewczyny jestem po wizycie jest dziś 9 plus 3 dni Dzidziusiów ładnie bije serduszko i ma 2,5 cm❤️
gratulacje!
dużo zdrowia. daj znać o której wizyta ❤️ potrzymamy kciuki.

zaczęłam bonjeste. zażyłam leki i muszę leżeć żeby nie zwrócić. pierwszą ciążę miałam bezobjawową. aż niewiarygodne to jest jak różnie można przechodzić ciążę mimo, że ten sam organizm i te same hormony przecież.

może masz późniejsze owulacje?😘 wiem jaki to stres, ale uwierzyłam ostatnio, że kilka dni na tym etapie naprawdę dużo zmienia!

o której kciuki trzymać?❤️

gratulacje!

dużo zdrowia. daj znać o której wizyta ❤️ potrzymamy kciuki.

zaczęłam bonjeste. zażyłam leki i muszę leżeć żeby nie zwrócić. pierwszą ciążę miałam bezobjawową. aż niewiarygodne to jest jak różnie można przechodzić ciążę mimo, że ten sam organizm i te same hormony przecież.
o 16 ❤️

reklama
Do góry