matkaniewariatka
Fanka BB :)
świetnieJa po kolejnej wizycie. Karta ciąży + skierowania są. Serduszko bije 170, termin z USG zgodny z terminem OM. Pozostaje mi trzymać kciuki za dobrą glukozę, bo z tym może być u mnie problem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
świetnieJa po kolejnej wizycie. Karta ciąży + skierowania są. Serduszko bije 170, termin z USG zgodny z terminem OM. Pozostaje mi trzymać kciuki za dobrą glukozę, bo z tym może być u mnie problem.
Super, który tydzień?Ja po kolejnej wizycie. Karta ciąży + skierowania są. Serduszko bije 170, termin z USG zgodny z terminem OM. Pozostaje mi trzymać kciuki za dobrą glukozę, bo z tym może być u mnie problem.
Dzisiaj jest 8+1. Byłam na pierwszej wizycie 6+1, serduszko już wtedy biło, ale badań nawet nie zlecił wtedy.Jak się dziś czujecie?
Super, który tydzień?
Ja jeszcze nie mam karty ciąży, ostatnia wizyta w 7+3tc, teraz mam dopiero wizytę 12.11 i mam nadzieję, że wtedy już założy.
Tylko spokoj nas uratujeZrobiłam dzisiaj usg, ale chyba za wcześnie, bo pusty pęcherzyk. Lekarz kazał sprawdzić bete, przepisał dupka i kazał cierpliwie czekać, bo nic nie jest przesądzone ale ja już mam czarne myśliEhh
Chciałam się uspokoić, a jestem kłębkiem nerwów.
pewnie jest kilka dni młodsza ciąża niż myślisz.Zrobiłam dzisiaj usg, ale chyba za wcześnie, bo pusty pęcherzyk. Lekarz kazał sprawdzić bete, przepisał dupka i kazał cierpliwie czekać, bo nic nie jest przesądzone ale ja już mam czarne myśliEhh
Ja od jakiegoś już czasu (+- tydzień) nie mam apetytu, wciśnięcie czegokolwiek graniczy z cudem. Do tego od dzisiaj już zaczęłam czuć mdłościJak się dziś czujecie?![]()
Zapisz się za kilka dni gdzieś na kontrolę, jest jeszcze wcześnieZrobiłam dzisiaj usg, ale chyba za wcześnie, bo pusty pęcherzyk. Lekarz kazał sprawdzić bete, przepisał dupka i kazał cierpliwie czekać, bo nic nie jest przesądzone ale ja już mam czarne myśliEhh