Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. No i na początku wiecznie chciało mi się lulać. Poza tym było na tyle z dolegliwości ciężarkowych przez całe 38 tygodni. 

, uciążliwe zmęczenie całodobowe
, ale za to piersi w normie pod katem bólu ( choć niedługo dwa berety i gumka będą wskazane) ( z natury mam obfity biust a co dopiero w ciąży
)Dziewczyny orientujecie się do którego tygodnia robione jest USG dopochwowe??

Kiedy wy macie czas to produkować?:-)Szczerze mówiąc nie orientuję się,ale pamiętam , ze jeszcze w 14tygodniu( przy pierwszym razie) miałam robione dopochwowe a kolejne już były "normalne".Dziewczyny orientujecie się do którego tygodnia robione jest USG dopochwowe??
Witam wszystkie czerwcowe Mamusie!:-) jestem tu nowa, więc chciałam się przywitać!
Jestem w prawie 9 tygodniu a i tak w to jeszcze niewierze, chociaż lekarz mi to już udowodniłpozdrawiam

Hej!!!! dziewczyny przeciez kazda z was wiedziała jakie sa objawy ciazy teraz trzeba je pokornie zniesc! to co bedzie jak zaczneicie rodzic??? chyba to jest gorsze od wymiotowania. Mysle jze wiele jest kobeit ktoe chciały by miec mdłosci , ale neistety tego nie doznaja, wiec przestancie narzekac! :-)
Dlaczego nie moge mieć tego, czego tak bardzo pragnę - Blogi - Onet.pl Dziecko moze to do was przemowi
wczoraj byłam u lekarza, czyli 8 tc, powiedział, że jak przyjdę 27 listopada, czyli za niecałe 3 tygodnie (koniec 10 tc) to zrobi mi już usg przez brzuszekDziewczyny orientujecie się do którego tygodnia robione jest USG dopochwowe??