Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no, oby nowe dziewczyny nam z forum nie uciekały, bo im nas więcej tym weselej
z tym, że bez bicia przyznaję, że kojarzę kilkanaście dziewczyn i co nie co mogłabym o nich powiedzieć :-)
ja osobiście mam i zegarowy i elektroniczny i zdecydowanie polecam zegarowy, bo cyfrówka mimo wcale nie małej ceny jest do d*py już 2 razy była oddawana na gwarancje, a pomiar jest "mało dokładny" , że tak delikatnie to nazwę. Z tym, że sama sobie nie radzę z zegarówką, ktoś musi mnie zapiąć i napompować 
jestem mile zaskoczona, bo raczej unikam polskiego chłamu
wystarczył drobny masażyk, a w Tobie rozpalił się ognień hihi, szkoda tylko, że musiałaś się ostudzić, ale cóż dziecko na pierwszym miejscu wiadomo 
oby takie "zrywy namiętności" zdażały się już po porodzie i to jak nam się ładnie wszystko wygoi
wtedy panowie, którzy teraz poszczą będą sobie mogli odbić po takim czasie :-)Mi nie chodziło ze bez sportu nie mogę wytrzymac tylko,że trenuję intensywnie całe zycie a teraz p dr.mówi ze nie nadaje sie nawet na cwiczenia w szkole rodzenia....i to mnie mocno dziwi..jak mogą zachodzic takie zmiany?
witaj![]()
ja dziś też dołączyłam i również jestem z Torunia![]()
ktore wskazywały by na to ze coś jest nie tak...:-(