Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam pytanko odnośnie kwasu foliowego, do którego miesiąca powinno się go brać?

wiaterek jest zimny wiec nie czuc wogole tej temeraturki ale wazne ze chyba juz idzie wiosna

oby bo śniegu juz wiecej nie zniosę:
kpi23- dziękuje za rade w takim razie bede brała tak jak lekarz każe:-):-)
:
Naczytałyście sie tych głupot o butelkach, tyle lat sie uzywa i nigdy nic sie nie działo. Ja 7 lat temu uzywałam Aventa i nic nigdy sie nie działo. Pewnie znwou cos wymyslili,zeby towar schodzil - normalna reklama. Ja teraz kupiłam butelki Tommy tippee i aventa tez bede uzywac.
Masz kocha na racje. Ja 8 lat temu używałam Aventa i nik nie słyszał o tym BPA. Teraz też kupiła na allegro zestaw. Co prawda, pisali na aukcji ,że tego nie zawierają ale jakoś nie przywiązałam zbytnio do tego uwagi.Naczytałyście sie tych głupot o butelkach, tyle lat sie uzywa i nigdy nic sie nie działo. Ja 7 lat temu uzywałam Aventa i nic nigdy sie nie działo. Pewnie znwou cos wymyslili,zeby towar schodzil - normalna reklama. Ja teraz kupiłam butelki Tommy tippee i aventa tez bede uzywac.
Grubasek już się robie

Zdec skarbie jak tylko będe wcześniej a Twojego męża nie będzie i będziesz chciała poczekać to nie ma sprawy możemy się zamienić

życze powodzenia dzisiejszym "wizytówkom"