Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nam zabronionedziewczyny i gdzie te czasy kiedy jeszcze naszym mamą lekarze zalecali odrobinę czerwonego wina w ciąży dla lepszego krążenia![]()
Ja pije raz w tyg pół lampki, swojskie czerwone- mój lekarz nie ma nic przeciwko temudziewczyny i gdzie te czasy kiedy jeszcze naszym mamą lekarze zalecali odrobinę czerwonego wina w ciąży dla lepszego krążenia![]()

w sumie... coś w tym jest
wiecie co dziewczyny... wina bym się napiłagorzej, zagryzła serkiem pleśniowym
![]()
i oby tak dalej
Ewuś jak zobaczysz swoje maleństwa to "dostaniesz" nową siłę i zrobisz wszystko, bo wiesz że robisz to dla nich i dla ich przyszłości. Teraz nie warto się tym stresować, bo i tak będzie dobrzecałą noc nie spałam..a jak juz przysnęłam na chwilę to śni mi sie sąd i to wszystko...na oczy ledwo widzę....głowa mnie boli...miałam skurcze...czeka mnie najgorsze bagno jakie jakie mogło mnie spotkać....wszystkie brudy....testy...ciąganie po sądach...ja nie wiem skąd ja znajdę na to wszystko siłę....już teraz czuje że potrzebny mi dobry psycholog....bo przerasta mnie to.....nawet święta są bez sensu....