Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam,
byłam wczorej u lekarza, i stwierdził, że mam wody płodowe w górnej granicy normy i że jesli za 3 tyg na nastepnej wizycie bedzie wzrost to oznacza to wielowodzie.... trochę się martwie, że będę musiała iść do szpitala i czy cos Filipkowi grozi, bo w necie to sie juz naczytałam różnych strasznych rzeczy....
Widze,ze wiele z Was juz popralo i poprasowalo ciuszki. Ja jeszcze nie,zabiore sie do tego za 2 tyg jak wroce. Wogole am wrazenie,ze nie jestem daleko w tyle za wami. Macie juz wszystko? Ja jeszcze nie mam wielu rzeczy, np pieluch i takic roznych gadzietow ale zamierzam kupic na poczatku maja. Mam na razie ubranka,choc te poczatkowe,chyba wystarczy no i lozeczko i posciel
Czytajac Wasze posty,chyba musze troche sie pospieszyc![]()

Widze,ze wiele z Was juz popralo i poprasowalo ciuszki. Ja jeszcze nie,zabiore sie do tego za 2 tyg jak wroce. Wogole am wrazenie,ze nie jestem daleko w tyle za wami. Macie juz wszystko? Ja jeszcze nie mam wielu rzeczy, np pieluch i takic roznych gadzietow ale zamierzam kupic na poczatku maja. Mam na razie ubranka,choc te poczatkowe,chyba wystarczy no i lozeczko i posciel
Czytajac Wasze posty,chyba musze troche sie pospieszyc![]()
uffff;... ulzylo mi, bo juz myslala, ze to ja jestem jakos niezorganizowana, bo stale sobie powtarzam,ze jeszcze troche czsu mam,wkoncu 2 miesiace...
moge spac spokojnie![]()