Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny a jak Wasze rozstępy????
U mnie odpukać jeszcze się nie pojawiły
Oki uciekam na nauki...wrrr....
Porodówki są, ale jednak odległość od domu robi swoje, dlatego kwestia jak się czujesz psychicznie na to gotowa, żeby jechać. Ja osobiście już bym się nie wybierała w 38 tcTo że gdzieś po drodze zacznie się poród to mnie jeszcze tak nie martwi w końcu w Lesznie czy Poznaniu też są porodówki gorzej jednak leżeć samej w szpitalu daleko od domu i to nie wiadomo jak długo no i potem wieź kilkudniowe dziecko prawie 300 km do domu.
Zresztą nie mogę się ostatnio skontaktować z moim promotorem, co oczywiście jest moją winą i nie wiem jakie tym razem będzie miał zdanie na temat mojej pracy. Zresztą to akurat zależy w dłużej mierze od jego humoru.

Gratulacje :-)Ja się tylko melduje jako pani mgrObronę oblałam lodami
Dzisiaj dzień dosyć intensywny od samego rana bo oprócz obrony bylismy na urodzinkach teściowej i załatwiliśmy przy okazji parę rzeczy na mieście.
Jestem padnięta i mykam poodpoczywać
Miłego wieczoru![]()

A daj spokój... są i to tragiczneDziewczyny a jak Wasze rozstępy????
U mnie odpukać jeszcze się nie pojawiły
Oki uciekam na nauki...wrrr....

Ja miałam, lekarz generalnie stwierdził, że tak może być na tym etapie ciąży (to było jakiś miesiąc temu) i nic z tym nie było robione, a mi jak widać nic się nie stało, więc się nie martw może to tylko drobne przeziębieniemam pytanie czy któras z Was miala w moczu ponad 10 krwinek białych i ponad norme krwinek czerwonych ? dajcie znac prosze:-(

Paula - a wyszło Ci coś więcej czy tylko poziom krwinek podwyższony? bo jeśli tylko to raczej nic poważnegokiedy masz wizytę?