Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
MagdaM na którą masz wizytę 19.maja?????
Czyżbyśmy się znowu w poczekalni spotkały
Normalnie przyszłam do pracy, a tu nikogo nie ma
A dokumenty kolega wozi ze sobą, ale mówi że zaraz będzie na całe szczęście, bo nie po to wychodziłam z domu w ten deszcz żeby teraz się wracać![]()
, na szczeście narazie spokój
ale jak dzwonił mój mąż to już umówilimy się, żeby był w pogotowiu.

Kochana a boli Cię coś??dzwoniłam
kurde kazał mi wziasc dwie nospy , lezeć w łozku, nie wstawac, po 15stej mam zadzwonic i na 16sta prawdopodobnie jade na wizyte i powiedzial,ze moze byc tak,ze w najblizszym czasie urodze
A ja na 25czerwiec termin dopiero![]()
![]()
teraz to sie zaczęlam bac :-(
ale Cie straszy ten lekarz ja na Twpoim miejscu jesli skurczes ie pojawią znowu pojechałabym na IP zrobia ktg i jesli stwierdza ze jest jakies ryzyko to zostawia Cie na PATOLOGII na kilka dni moze i podadza odpowiednie leki rozkurczowedzwoniłam
kurde kazał mi wziasc dwie nospy , lezeć w łozku, nie wstawac, po 15stej mam zadzwonic i na 16sta prawdopodobnie jade na wizyte i powiedzial,ze moze byc tak,ze w najblizszym czasie urodze
A ja na 25czerwiec termin dopiero![]()
![]()
teraz to sie zaczęlam bac :-(
i rzeczka sobie ulicą płynie
Witam,
magdalena79 - tak, dobraliśmy się nieźle, uwielbiamy podróżować i wkorzystujemy na to każdą wolną chwilę, nasza Malutka też mam nadzieję taka będzie ...
co do materacy to ja kupiłam polski piankowo - kokosowy (on jest taki średnio twardy - polecony przez znajomego ortopedę) za 50 zł, więc w dobrej cenie, jak się nie będzie dobrze sprawował - kupię inny.