Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o jaki śliczny facecik, jeszcze raz mamuśko gratuluję, mnie może puszczą szybciej niż ciebiehm nie wiem co w tym dziwnego??
po 24 godzinach poprostu sie wychodzi ze szpitala!
nie mialam cesarki nie peklam wiec nie ma sensu dluzej lezakowac!tym bardziej ze lezysz 24h tylko dlatego ze...dziecku do 24 godz wychodzi zoltaczka.
moim zdaniem nie ma nic lepszego niz szybki powrot do domu.zawsze to lepiej niz lezec w zgielku odwiedzin i innych mam a w domu...zawsze to inaczej.
dodaje pierwsze fotki

ona...mi-jaki śliczny synuś!a jak tam poród długo trwał?
cobra-ja zrobiłam sobie pare miesięcy po urodzeniu pierwszej córci i od tamtej pory cały czas mam chęć na następny![]()
hm nie wiem co w tym dziwnego??
nie mialam cesarki nie peklam wiec nie ma sensu dluzej lezakowac!tym bardziej ze lezysz 24h tylko dlatego ze...dziecku do 24 godz wychodzi zoltaczka.
moim zdaniem nie ma nic lepszego niz szybki powrot do domu.zawsze to lepiej niz lezec w zgielku odwiedzin i innych mam a w domu...zawsze to inaczej.
dodaje pierwsze fotki
Akurat ja jestem w Pl a nie w Irlandii więc mam prawo nie wiedzieć, że tak szybko się wychodzi!!!!hm nie wiem co w tym dziwnego??
dodaje pierwsze fotki