• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Lena ,a ta twoja gin nie moze ci tego masazu na szyjce zrobic?

Nie wiem???Jak mam rozwarcie??
Ale powiedzcie mi bo chyba mi odszedł czop...ale nie było w nim krwi...taka bezbarwna wydzielina..może lekko ale bardzo lekko żółta....i dość sporo na oko to mała łyżeczka co najmniej myślicie, że to czop...póki co moje upławy inaczej wyglądały:)

reklama
No widzisz to wszystko zalezy od organizmu jaki sie ma,ale a nuż u ciebie bedzie szybciej. Nic nigdy nie wiadomo.

Kurde,ale mam lenia w mojej piekacej dupie, jutro egzaminos,a ja za nic sie wziasc za ta nauke nie moge, moglabym urodzic to mialabym wymowke a tak :/

No widzisz to wszystko zalezy od organizmu jaki sie ma,ale a nuż u ciebie bedzie szybciej. Nic nigdy nie wiadomo.

Kurde,ale mam lenia w mojej piekacej dupie, jutro egzaminos,a ja za nic sie wziasc za ta nauke nie moge, moglabym urodzic to mialabym wymowke a tak :/
Idę pod prysznic i do lekarza...jak powiedziałam mojej mami, że chyba to był czop wykapała sie w 3 min i siedzi ...pytam się na co czeka aż mnie złapie;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry